Filmi keşke Spike Lee yönetmeseymiş! Irkçılık üzerine yaptığı filmlerle tanınan siyah yönetmen yine kendini tutamamış ve aksiyon macera tadında eğlencelik bir filmde bile araya gereksiz politik ve ırkçılım karşıtı msglar sıkıştırmış( örneğin çocuğun playstationdaki zencilerle ilgili oynadığı o oyun ve soyguncun ona verdiği nasihatler, genç polise Denzel`in ırkçılık karşıtı sözleri, filmin sonundaki yahudi soykırımı ile ilgili gereksiz detaylar vs vs) ....Yani özellikle soygun bittikten sonraki yarım saat niye çekilmiş anlamadım, başka bir filmi sanki filmin sonuna montajlanmış gibiydi...Ayrıca soygun ne maksatla gerçekleşmiş biraz daha detaylı anlatılabilirdi bence üzerinde biraz daha durulsa iyi olurdu.... Filmin ilk 90 dakikasına 8 puan veriyorum ama son yarım saat için özellikle 3 puan.....Spike Lee bir daha mümkünse aksiyon filmi yönetmesin, güzelim filmi mahvetmiş....
film orta seviyede bir soygun filmi fakat cok agır işlenmiş konusu ıle cogu zaman uyutuyor.gerilimi cok az bir fılm +verdıgı mesajlar acısından tam bir spike lee filmidiyebiliriz.jodie foster bana göre cok vasat bu filmde 1 kere izlenmesi gereken bir fılm o kadar sonu enteresan bitior fakat yinede filmi kurtarmıyor..
Film aslında hoş ama gereksiz ayrıntılarla kafa karıştırıyor. Konusu itibariyle bir banka soygunu olan film sadece bir banka soygunu olarak kalıyor. Oysa iyi bir film izledikten sonra akılda kalıcı detaylar bırakabilmeli. İzlerken sıkıldığımı söyleyemem insan sonunu merak ediyor ama izledikten sonra da birşey kazandığımı söyleyemeceğim. Denzel W. ile Cliwe O. sevdiğim aktörler olduğundan izledim.
daha önce bu filme yorum yazmışım ama heralde yalnış yazmışım...:D İçerdeki adam çıktığında adını sürekli duymaya başladım .adındanda anlaşılacağı gibi güzel bir film sandım.filmin çok iyi olmasını bekliyordum ama malesef o kadar iyi değildi.filmden beklediğimi alamadım filmin bir çok yeri anlaşılmıyor sonu daha iyi olabilirdi.daha profesyonelce bir seneryo olabilidi hatta banka soygunu bile daha iyi planlanabilirdi açıkçası ben bu filmden beklediğim zevki alamadım.
vasat bir film. sönük bir havada geçiyor. finaliyle izleyiciler şaşırtılmayı düşünülmüş ancak son trendtekileri gibi artık iyi finallerle film beğenilmiyor. spike lee eski filmlerine dönse daha iyi olur. jodie foster ise filme süs olsun diye konulmuş sanki hiçbir vasfı yok doğru düzgün ne iş yaptığını bile anlayamıyor insan. izlemesiniz de olur.
Zeki, soğukkanlı bir soyguncu ve bu soyguncunun tayfası, onları durdurmaya çalışsan başarılı bi polis. şahane hazırlanmış bi soygun planı.. izlenmesi gereken filmler listesinde olmazsa olmaz bence..