mehtaptufan
1 değerlendirme
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Cliwe Owen'in başta içerde olmakla özgürlük arasında kolerasyon kurmanın mümkün olmadığıyla ilgili cümlesinin üzerine bu adamın hırsızlık yaparken yakalanacağını düşünüp durdum.
Siz de düşünün...
Ardından filmin sonunda harika bir hint müziği...Bunu arayıp duruyorum. Filmin müziğinin adını bilen varsa bildirirlerse çok memnun olacağım.
soygun,rehineler,beklenmeyen süprizler sıradan bir aksiyon filmi gibi görünsede izleyince pişman olunmicak bir film.hatta izlediğim en iyi soygun filmlerinden biri
Spike le üzdü beni. En başından ne olacagı belliydi zaten. Şaşırdıgım bi sahne hatırlamıyorum.Ha bi de Spike Lee'nin filmdeki duruşu var. Bana Spike Lee filmi tadı vermedi açıkcası. Eleştirmeyi iyi beceren, tabiri caizse her zaman taşı gediğine koyan Spike Lee yoktu sanki. Kara paralar, Kara devlet adamları bunlar artık her soygun filminde gördüğümüz şeyler. Bi farklılık bekliyordum. Final sahnesinde Clive Owen'ın demeci hariç farklı hiiiiiiiç birşey yoktu. Çok üzüldüm.
bir bankayı soymak için içeri giren 4 suçlu, çaresiz rehineler, alavere dalavere işleri ört bas eden bir hatun ve bu işte uzman olan dedektif arasında geçen seyirlk film.biraz daha kısa yapsalarmış sanki daha güzel olurmuş.
Güzel bir film gerçekten.Bir soygunu anlatırken alttan alta politik dokundurmalar yapılması filmin içi boş bir soygun filmi olmaktan çıkarmış...Çok abartılı bir yapım değildi ama tavsiye edrim...7/10...
Diger soygun filmlerinden cok cok farkli harika oyunculara sahip guzel bir gerilim filme kendinizi kaptirdiysaniz oyle gidiyor ve birakamiyorsunuz guzeldi cidden...