Filmin puanına bakınca bildiğimizi holywood rehine kurtarma filmlerinden ayrılarak değişik bir kurgu,farklı bir senaryo oluşturabilmiş bir film bekliyordum.Yanılmışım.Filmi kurtaran Denzel Washington olmuş.Jodie Foster ın itibarına gölge düşmesin diye başrol olarak yazılmış afişe.Başrol oyuncularından bir olmanın yanından dahi geçmiyor Foster.Kendini tekrarlayan Holywood un bir örneği daha.Sıkıcı değil ama asla etkileyici değil.6.5/10
Bir soygun filmiydi. Bu filmi izlerken aklıma Dog Day Afternoon filmi geldi ki bu filmde de adı geçmişti ve La casa de papel dizisi geldi. Bu ikisi de sevdiğim banka soygunu temalı yapımlardı. Filmin senaryosu çokta hoşuma gittiğini söyleyemem. Kurguyu biraz karışık buldum. Olayı iyi anlatamamışlar bence. Oyunculara bakarsak gerçekten de büyük oyuncuların oynadığı bir filmdi. Denzel Washington, Clie Owen ve Jodie Foster'in iyi rol yaptıklarını düşünüyorum. Görüntü yönetmenliği de fena değildi. Işık ve renkler iyiydi. Filmde güzel replikler vardı. Gerçekçi bir yapı filmde fazla hissedemedim. Bu tarz filmlerde olayın büyüklüğünü göstermek için daha fazla inandırıcı unsur olmalıydı diye düşünüyorum. Filmin bazı sahnelerinde filme odaklanamadım. Bu benim film izlerken en büyük sorunlarımdan biri ama bu filmde sürükleyicilik özelliği de fazla iyi değildi. Güzel bir polisiye filmiydi ama senaryo ve kurguda sıkıntılar vardı. Filme verdiğim puan= 7,5
Hiç de kötü bir film değil.Seyirlik yani.Klasik diyemeyiz ama izlemek lazım.En azından fikir edinmek için=)
Doğal olarak bu tarz bir filmden muhteşem oyunculuk veya bilmem ne efekti beklememek lazım.Ama senaryo iyi olduğu için başka birşeye gerek kalmıyor.
Sonuç olarak Inside Man kaçırılmaması gereken bir film.Hem Clive Owen başrolde,daha ne olsun.
Ama birşey varki,çok saçma. Jodie Foster'ın başrol olarak adının geçmesi çok anlamsız.Yani Jodie Foster filmin %5'inda falan geçiyor.Yani egzantrik ve garip bir durum=))Sadece isim için galiba.
bir soygun soygunda alınan rehineler dışarıda ise polisler...konu basit gibi gözükebiliyor ancak eminim ki basit değil...!oyuncu kadrosu harika izlemek için sabırsızlanıyorum...
yönetmenin ve senaryonun ne kadar önemli olduğunu birkez daha bu film de anlıyoruz.büyük adam olmak büyük eser yapmakta geçiyo bu kesin.ben yılar geçsede bu filmi unutmam ki buda ne kadar harika olduğunu anlatıyor hiç beklenmedik anlar da farklı bir seyle karsılasmak,insanın zekasını gerçekten zorluyor ve filme hayran kalıyorsunuz.filmin giriş müziğide mukemmel
Çok ince düşünülerekten yazılmış,etkileyici ve boş olmayan bir film.Eğer film izlerken konu ve içerik arıyosanız vurdulu kırdılı filmlerden sıkılmışsanız izleyin,pişman olmassınız