gskaltay
3 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
klasik,basit bir soygun filmi değil ilk olarak zekice planlanmış bir soygun ve clive owen oyunculuğu var filmdeki politik mesajlarda çok açık bence izlenmesi gereken seyirlik bir film...
İçerideki Adam zeki kurgusu ve iyi yazılmış senaryosuyla gayet sürükleyici bir film.Klişelerden uzak bir soygun-gerilim,Polisiye-Macera türündeki iyi bir yapım.Çok iyi çekilmiş olduğunu da itiraf etmek gerekir.Kamera hareketleri gerçekten ustaca,Spike Lee başarılı yönetmenliğini göstermiş. Denizel Washigton yine başarılı oyunculuğu ile öne çıkarken,Jodi Foster da zeki,kurnaz,hırslı,engel tanımaz Medelina White rolünde bir o kadar iyi.Clive Owen'ı da unutmamak gerek tabi.Soygun filmi severler için izlenilmesi gereken öncelikli bir yapım.Ayrıca filmde kullanılan Doğu müziği de süper...
Bir filmde Denzel Washington varsa izlememek zaten olmaz.Bir insan bu kadar mı iyi ciddi espri yapabilir.Onu seyrederken mest oluyorum desem doğru.Genel itibariyle iyi bir film.Akıllı soyguncularıda severim,sonu şaşırtan filmleride.Keyfini çıkarın...
oldukça hoş ve izlenebilir bir film. kaçırmayın ve mutlaka izleyin bence. özelllikle müzik harikaydı. sanırım bazen filmin önüne soundtracklar geçebiliyor:)))
ırkçılıkla ilgili mesajlar veren süresi gereğinden fazla uzun tutulmuş bir film.konu itibarıyla bu tür filmlerin fazla uzun tutulmasından yana değilim.izleyiciyi boğuyor çünkü.süresi bu kadar uzun olmasaydı daha yüksek bir puan verirdim 10/7..cliwe owen çok iyiydi ama.gün geçtikçe daha da iyi olacağını düşünüorum.özellikle filmin sonunu çok beğendim :)
İzlediğim her saniye "Köpeklerin Günü" nü hatırladım, Köpeklerin Günü nden daha sürükleyici geldi bana. Ama filmdeki bazı noktalar bence tam doldurulamamıştı ya da ben kavrayamadım mesela; Enver Hoca ile Soyguncuların ne alakası vardı ? İçerdeki o dosyaların akıbeti ne oldu, o dosyaların orda olduğunu nasıl biliyolardı vs. vs. 7,8/10
İçerideki Adam uzun zamnadır izlemek isteyip izleyemediğim bir filmdi. Çok başarılı ve güzel bir film olduğunu duydum hep. Buda sanırım beklentimi yükseltti. Belkide bu yüzden beklediğimi pek bulamadım bu filmde. Film bana pek inandırıcı gelmeyen bir soygun sekansıyla başlıyor. Boyacı kılığına girmiş bir kaç kişi ellerini kolarını sallayarak bankaya giriyorlar. Açıkçası bu sahne bana pek yapmacık geldi. Film izlenmesi zor bir şekilde ilerliyor. Kullanılan Flash Forward’lar hayli yorucu. Ve filmin finali sanki biraz askıda kalıyor gibi. Herşeye rağmen zevkle izledim ama beklediğim gibide değildi açıkçası. Ama izlememiş olanlara tavsiye edebilirim. En azından D. Washington için.
polisiye-macera bi film olarak gerçekten çok güzel bir kurguya ve oynuculuga sahip bir film.beklentilermin üstünde bir film diyebilirim.film çok hoşuma gitti.başlangıç brz sade olsada ilerleyiş ve bitiş filme ayrı bir hava vermiş.bence macera severler için ilgi çekici ve güsel bir polisiye film.tavsiye ederim;) (10/8)