İçerideki Adam
4,3

senanuryilmaz
senanuryilmaz

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film ne zaman ne olacağını asla tahmin edemiyorsun seyretmenizi öneririm
wely
wely

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
işte zeka işte şaşırtan bir son. adamlar yapıyor abicim dedirten bir soygun filmi. italyan işi de hoşuma gitmişti ama bu film çok ayrı. kesinlikle izleyin ve sonunda benim gibi dumur kalın:) 8/10
erkancelik18
erkancelik18

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
perfect... denzel washington oynarda güsel olmazmı... akıl dolu bir soygun...
graf-kan
graf-kan

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
10 numara film tamamen kafa yoruyosunuz filmi nasil sonlanacak çözmeye çalışıyosunuz.kadroyu tartışmaya gerek yok zaten :)
blackpearl8787
blackpearl8787

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
konusu güzeldi ama biraz sıkıldım açıkçası
ahmet7829
ahmet7829

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan izlenilecek ender filmlerden biri.. Konu basit gibi görünsede süprizler çok hoş.
selen-saylisoy
selen-saylisoy

19 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
film aslında zekice kurgulanmaya çalışılmış, aksiyon yaratılmaya çalışılmış bir soygun filmi. içerde bir sürü rehine var ama film o kadar sakin işliyor ki hiç o heyecanı hissdemiyorsunuz. ama şunu belirtmeliyim kesinlikle zekice planlanmış bir soygun.bunu başarıyla vermişler filmde aradaki geçişler yani soygun olup bittikten sonrakileri bir anda soygun sahnesinden sonra koymaları gerçekten insanı meraklandırıyor acaba hepsi aynı anda nasıl yakalanacak diye. bence güzel bir film . seyredilmeye de bir hayli değer. sadece fazla sakin:)
kalitetakil
kalitetakil

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filme bayildiiim.ilk basta `bu mu yani?eee nolcak?`dedirtiyor ama sonra iyiden iyiye merakini arttiriyor.tavsiye ederim.
teosalman
teosalman

1 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle son dönemlerde izlediğim en güzel filmlerden birisi,çok zekice hazırlanmış bir senaryonun üzerine,güzel performanslar sergileyen oyuncular..aslındaburada bana göre senaryo oyuncuların önünde gidiyo..asıl olan hikaye,,yinede denzel abimiz döktürmüş diyebilirim..mükemmel bir film herkese tavsiye ederim.
cemcantas
cemcantas

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
soygun şekli ve tasarımı süper düşünülmüş ama ülkenin büyük bankalarından biri soyulurken basit şehir devriyeleriyle karşı koyma işi çok komik olmuş
gezgin963
gezgin963

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kurgu süper... müzik süper... oyuncular süper... şarkının ismini merak eden arkadaşlara Chaiyya Chaiyya
sigur-ros-2
sigur-ros-2

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
aslinda Denzel Washingtonin butun filmleri izlenmeye deger, ama bu filmde Dalton Russeli oynayan Clive Owenin performansini cok begendim. bir vurucu replik vardir ki koyamadan edemeyecegim..

Adim Dalton Russel.Beni dikkatli dinleyin..Kelimeleri özenle secer, söyledigim seyi asla tekrarlamam.Az once adimi söyledim.Bu "kim" sorusunun cevabiydi."nerede" sorusu icin simdilik bir hucre denebilir.Ama ufak bir hucreye kapatilmakla hapse girmek arasinda cok fark var."ne" sorusunun cevabi kolay.
Yakin bir zamanda kusursuz bir banka soygunu planlayip gerceklestirdim.Boylece "ne zaman" sorusunu da cevapladim."neden"e gelirsek, asikar olan para gudusu disindaki sebep son derece basit.Cunku, yapabiliyorum.
Geriye sadece "nasil" kaldi.Sairin de dedigi gibi, asil mesele de bu..
35mkn-04vtn
35mkn-04vtn

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
muhtesem bır fılm son yıllardın en guzel fılmlerınden bırı mukemmel bır fıl 10 uzerınden 1000 werırım
Semih Namlı
Semih Namlı

10 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Yönetim ve organizasyon alanındaki akademisyenler, bu alanda uzman kişiler "strateji" kavramını kendi bakışlarına göre çeşitli şekillerde tanımlayalabiliyor. Bunların arasında benim en çok hoşuma gideni belki de kısa ve öz olmasından dolayı şu: "Strateji, hasmının hesabını hesap ederek hesap yapabilmektir."

Bu filmi izlerken, bahsettiğim strateji tanımı aklıma geldi. Sıradan bir banka soygunu gibi görünen bir vakada dedektif ve olayın başfaili arasında yaşanan satranç oyununu anımsatan bir strateji kapışmacasına tanık oluyorsunuz. Banka soygunu gibi görünen olayın başka bir boyut kazandığı anlaşılıyor zamanla. 2006 yapımıdır. İzlenir. 
mehtaptufan
mehtaptufan

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Cliwe Owen'in başta içerde olmakla özgürlük arasında kolerasyon kurmanın mümkün olmadığıyla ilgili cümlesinin üzerine bu adamın hırsızlık yaparken yakalanacağını düşünüp durdum.

Siz de düşünün...

Ardından filmin sonunda harika bir hint müziği...Bunu arayıp duruyorum. Filmin müziğinin adını bilen varsa bildirirlerse çok memnun olacağım.