cimcim98
4 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
film gayet zekice planlanmış bir hırsızlığı anlatıyor. film baştan sona heyecan içinde geçmiyor ama arada ufak zeka kırıntıları filmin sıradan hırsızlık filmi olmasından çıkartıyor...
film ilk dakikalardan itibaren konusuna giriş yapıp izleyiciyi filme baglıyor.yalnız konusu itibariyle ben bol aksiyonlu,macera dolu bi film beklemiştim.film kotu muydu HAY-ır!!!ama cook muhteşem bii film de değildi.süper 3lu nun filme kattıgı cook sey vardenzel washingtonclive owenlodie fosterözellikle denzel in oyunculugu her zamanki gibi mukemmel,replikleri,giyim tarzı-şapkası-filme hos seyler katmıs.filmin argo içeren reeplikleri cook hosuma gitti bir de,alınmayın darılmayın ama havada ucuşan argo kelimeler bu kadar hos olabilir:))BEN bu filme 7/10 veririm.
uzun süredir filmler bayağı sıkıcı ve tatminsiz geliyordu. fakat bu filmi izledim ve biraz kendime geldim. gerçekten çok hoş. ---- --- ayrıca müzikler harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
filmi bir internet cafede izliyordumyarısına geldigimde çocugun biri(12-13)yaşalarında bana''abi bu hangi film''dedi.söldim arkamı bir döndüm herkes bu filmi izliyor!!kaçırılmaması gereken bir film mutlaka izleyin.saygılar.:=)
iyi oyuncularla göz boyayan basit bir soygun fimli olacağını düşünürken böylesine zekice ve kafa yoran bir film çıkması beni çok mutlu etti.bu filme bir şans vermenizi öneririm.
film de zekice planlanmış bir kurgu var buda filmi sürükleyici kılıyo. oyuncuların filme artısı da var. Boş zaman değerlendirmek açısından iyi bir film
Denzel Washington gene oyunculugunu göstersmis bence bu filmde. Filmde tam rolünü oynamış bence.. Konusu sonu belirli olmayan soygun filmi ama, amac farklı :) .. Sıkılmadan izlenilebilen bi film. Bu tarz filmler için oldukça iyi bence..