İçerideki Adam
4,3

cimcim98
cimcim98

4 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
film gayet zekice planlanmış bir hırsızlığı anlatıyor. film baştan sona heyecan içinde geçmiyor ama arada ufak zeka kırıntıları filmin sıradan hırsızlık filmi olmasından çıkartıyor...
karotenn
karotenn

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film ilk dakikalardan itibaren konusuna giriş yapıp izleyiciyi filme baglıyor.yalnız konusu itibariyle ben bol aksiyonlu,macera dolu bi film beklemiştim.film kotu muydu HAY-ır!!!ama cook muhteşem bii film de değildi.süper 3lu nun filme kattıgı cook sey vardenzel washingtonclive owenlodie fosterözellikle denzel in oyunculugu her zamanki gibi mukemmel,replikleri,giyim tarzı-şapkası-filme hos seyler katmıs.filmin argo içeren reeplikleri cook hosuma gitti bir de,alınmayın darılmayın ama havada ucuşan argo kelimeler bu kadar hos olabilir:))BEN bu filme 7/10 veririm.
musti5382
musti5382

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben övüldüğü kadar güzel bulmadım.Denzel'ın oyunculuğu ve harika müzikleri için 10 üzerinden 7 veriyorum
beyazperde45
beyazperde45

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim. çok güzel bir film. sonunu tahmin dahi edemezsiniz. filmin başındaki müzikte harika..
fasay
fasay

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
uzun süredir filmler bayağı sıkıcı ve tatminsiz geliyordu.
fakat bu filmi izledim ve biraz kendime geldim. gerçekten çok hoş.
----

mükemmel bir filmdi
ferobadici
ferobadici

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
süper bir film içinde zeka unsurunu bol bulacağınız ve sürükleyici meraklandıran favorilerimden
compaqtr
compaqtr

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi bir internet cafede izliyordumyarısına geldigimde çocugun biri(12-13)yaşalarında bana''abi bu hangi film''dedi.söldim arkamı bir döndüm herkes bu filmi izliyor!!kaçırılmaması gereken bir film mutlaka izleyin.saygılar.:=)
M-XXXimum
M-XXXimum

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Başarılı değişik zeka dolu seyredilmeye değer.Müzikler çok başarılı...
solid-snake37
solid-snake37

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
iyi oyuncularla göz boyayan basit bir soygun fimli olacağını düşünürken böylesine zekice ve kafa yoran bir film çıkması beni çok mutlu etti.bu filme bir şans vermenizi öneririm.
kreb17
kreb17

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
soygunun biçimi haricinde pek bir şey yok filmde,
oyuncular çok iyi keşke judie foster a daha çok rol verilseymiş
ses-2
ses-2

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
10/10 film akıcı ve sıkmıyor.clive owen oynuyor nede olsa soundtrack zaten filme ayrı bir haz veriyor oyüzden puanım 10
erenov
erenov

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film de zekice planlanmış bir kurgu var buda filmi sürükleyici kılıyo. oyuncuların filme artısı da var. Boş zaman değerlendirmek açısından iyi bir film
ronimehmet
ronimehmet

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Denzel Washington gene oyunculugunu göstersmis bence bu filmde. Filmde tam rolünü oynamış bence..
Konusu sonu belirli olmayan soygun filmi ama, amac farklı :) .. Sıkılmadan izlenilebilen bi film. Bu tarz filmler için oldukça iyi bence..
yıldırım
yıldırım

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemeniz gereken bir film.memnun kalacaksınız...