Soysuzlar Çetesi
Soysuzlar Çetesi hakkında görüşlerin ?

Gamsstela A
Gamsstela A

15 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Her şeyden önce büyük bir açık yüreklilikle şunu söyleyebilirim ki her Tarantino filmi gibi bu film de bir harika . Ama ben tarihi filmler seviyorum diyorsan izlemem gerekir çünkü kurgusaldır. Ama yok beni etkilemez diyorsan ki bence kesinlikle izlemelisin harika bir film olduğunu görürsün her Tarantino filmi gibi efsane derken sadece çekim,senaryo , oyunculuk ,müzikler değil hepsi gibi bu filmde büyük bir ders veriyor insana tabi ben bazı sahnelerde tiksinip bakamadığım için yarım puan kırdım ama buna rağmen bir kez daha derim ki ...HARİKA...
okankaragol
okankaragol

14 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Brad Pitt' in olduğu her film baş tacıdır hele birde Tarantino ile birleşmişse öncelikle Film ve oyunculuklar genel anlamda iyidi ama sonuna doğru spoiler:
gerçeklik duygusunu yitirdi özellikle insan abi bu Führerin korumalari askerleri nerede dünya ya kan kusturan böyle bir diktatörün sadece kapıda bekleyen iki tane koruması olamazz diyor. filmde adamlar elini kolunu sallaya sallaya bomba ile içeri giriyor kapılar kilitleniyor vs. vs. ama ortada ne bi asker ne bir koruma var insan sormadan edimiyor nerede bu meşhur SS subayları. yani diyeceğim şu ki film sonu biraz daha gerçekçi ve daha organize bir şekilde kurgulansaydı 4 yıldız hakkıydı ama böyle anca 3 alır benden:))
Emre K
Emre K

4 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Albay Landa rolü etkileyici idi fakat final sahnesi konusunda tatmin olduğumu söyleyemem.Scalp sahneleri midemi bulandırdı ayrıca :)
Cemo Ozan
Cemo Ozan

20 Nisan 2022 tarihinde eklendi
etkileyici bi filmdi fakat son sahnede galada hitler bulunmasaydı film daha inandırıcı olurdu ayriyeten bi kaç sahne daha suikast baskın olsaydı daha da etkileyici olurdu.
theyurdal
theyurdal

26 Aralık 2015 tarihinde eklendi
çok uzun bir film ve bu biraz sıkıcı hale getirdi ilk başarı güzeldi ve daha iyi olacak beklentisindeydim ama öyle olmadı
Ersin K.
Ersin K.

26 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bu kadar güzel başlayıp bu kadar hayal kırıklığı yaratan başka bir film daha izlemedim tamamen itilaf devletlerinin kuyruk acısını senoryo etmiş Fransa'nın işgalinin modern çağda intikamı alınmaya çalışılmış sonu tamamen sinir bozucu hayal kırklığı ve tarihle alakası olmayan bir film eğer filmi bitirecek kadar zamanınız yoksa izleyin sonunu yetiştirmesseniz güzel film sonunu izlerseniz başı ve ortasıda iğrenç gözükecek...
Kısaca 2 karakter sonu hariç güzel iş çıkardığı için 1.5 puan zorlama veridiğim puanlardan biri...
Amir Han
Amir Han

18 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Maalesef yahudi hegemonyasındaki Holywood'un ikiyüzlü bakış açısını sergileyen ve satılık bir yönetmene çektirdiği sinemasal değeri olmayan bir yapım. 10 üzerinden 2 veriyorum. Bu 2 puan Oscarlık bir performans göstermesede yinede oyunculuğu ile filme etki eden Christoph Waltz için.
Weinstein yapım, 75 milyon dolarlık bütçe ile 2.dünya savaşında başlarına gelen bu felaketten beyazperdeyi kültürel anlamda intikam alınabilecek bir platform olarak gördüğü aşikar. Holywood eleştirmenlerini takip ediyorsanız, kalemlerini nasıl 360 derece döndürdüklerini(rüşvet v.s.)görürsünüz. Tam anlamıyla balon gibi şişirilen bir film. Sözde ımdb ilk 500 kategorisinde olması yanıltmaca. Film gerçekten sıkıcı. Kadro çok iyi fakat kurmaca konusu ve mantalitesi siyonizm kokuyor. 21.yüzyılda yaptığı terörle gündemde olan bir milletin bu saatten sonra masum rolü oynaması hiç ama hiç inandırıcı değil. Zaman kaybı...
Şamil Ö.
Şamil Ö.

18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Tarantino abimize sen ne tür bir insansın abi ya? dedirten bir film. Her şeyi ile üst düzey
mumillica
mumillica

12 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Filmin arkasında Tarantino olunca kötü de olsa izlemek gerek ama korkulmasın gayet iyi bir film karşımızda.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

19 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Belki de Tarantino'nun ''Death Proof''la yaşadığı hayal kırıklığının ve kariyer endişesinin getirdiği refleksle ilk defa böylesi popüler denebilecek bir konuyu bol fanteziyle sinemasına yansıttığı ''Inglourious Basterds'' şu an için bir öncekiyle birlikte yönetmenin en zayıf iki filminden biri.Eğer hala sinemasıyla tanışmayanlar varsa da böyle bir filmin zayıf halka kabul edildiği bir filmografiye hemen göz atmaları gerek.Bu kendine has savaş draması alabildiğine uzun ve bir o kadar ustalıkla çekilmiş giriş sahnesiyle beklentileri yükselttikten sonra Tarantino'nun her işinde görmeye alıştığımız o sıçrama noktasına bir türlü gelemiyor,hatta bu giriş bölümünden sonra sürekli bir geriye gidişten söz etmek de mümkün.Oyuncu performanslarında Brad Pitt'in yorumu tartışmaya açık (kötü demiyorum),Christoph Waltz sadece iyi (abartmaya gerek yok),Mélanie Laurent ve Michael Fassbender ise bence filmin en iyileri.Bunun dışında Tarantino sinemasına ait her şeyin yüzde yüz oranında olmasa da gayet yüksek oranda mevcut olduğu,tatmin edici bir eğlencelik.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

8 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Yahudi lobisi yine yapmış yapacağını iyi film mi asla ama iyi bir psikolojik savaş lobisinin eseri 7/10
sinema
1 ziyaretçi
13 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Harika yönetmen ve senaryo yazarı Quentin Tarantino bu sefer farklı bir yapıt yaratmış. Bir yanda naziler diğer tarafta nazilerin kafa derilerini yüzen amerikan soysuzlar ve baskı altında yaşayan yahudiler. Tarantino bunları birleştirip bir film çıkarmış. Ama maalesef Tarantino'nun en kötü işi olduğunu söyleyebilirim. Senaryosu ve karşılıklı konuşmalar iyi ama etkileyiciliği göremiyoruz. Film kara mizah örneği ama bazı yerlerde film bütün ciddiyetini kaybediyor ve sadece kanlı bir komedi filmine dönüyor. Mizahı gerçekçiliğin önüne geçiyor. Burada bir dengesizlik var. Dil karmaşası konusuna gelirsek, gerçekten farklı diller birbirine aşırı derecede dolanmış. Almanca, ingilizce, fransızca, italyanca. Yönetmen ustalığını gösterememiş. Aşırıya kaçmalar fazla, ciddiyetini kaybediyor. Oyunculuk performansları ayrı bir güzel. Ama yinede Quentin Tarantino'nun çektiği en kötü film olabilir. Bu kadar usta bir yönetmenden böyle bir film beklemezsiniz 10/6
hsntk14
hsntk14

11 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Konusu ve temposu itiraberiyle agir bir film ve yer yer sikildim.Ikinci dünya savasinin hesaplasmalarini konu alan filmde özellikle alman albayin zekasina son derece hayran kaldim.Özelliklede rolün hakkini veren ve ismini daha önce hiç duymadim desem yanlis olmayacak karakter Christoph Waltz'e söyleyecek bir kelime bulamiyorum.Filmi izledikten sonra Christoph Waltz'in bu filmdeki performansiyla Cannes ve Oscar'da ödül almis oldugunu ögrenmekte ayrica keyif verici.Filmde bir taraftan savasi biterme çabasindaki profesyonel ekip diger tarafta kisisel duygular nedeniyle nazilere karsi intikam besleyen bir kadinin ayni zamanda ayni yerde düzenledikleri ayri ayri planlarda güzel bir senaryo unsuru.Yer yer sikici diyolog ve sahneleri olsada izlenilmesi gereken bir film..
ibrahim ö.
ibrahim ö.

4 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Quentin'in filmlerini izlerken hep beklerim o anı..ve hiç yanılmam da...tarzından vazgeçmeyen klasik bi yönetmen. iyi yönetmen. brad'im italyancasıyla döktürüyor. Albay rolündeki Christoph waltz iyi iş çıkarıyor. 10/7,5
volkanick
volkanick

27 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Son yılların en fazla şişirilen bombalarından biri olan Tarantino yine şişirme bir filmle karşımıza çıktı.Derinliksiz senaryosunu gereksiz diyaloglarıyla ikibuçuk saate yayabilmesi bir yönetmenlik başarısı ise hayranları onu alkışlamaya devam edebilirler.Pulp Fiction filminde çantadan yayılan ışık üzerine yapılan yorumlar Tarantino'ya sorulduğunda verdiği cevabı bilmeyenler bu filmin Tarantino'nun yahudi soykırımı temalı filmlere getirdiği bir eleştiri olduğunu iddia edebilirler.Ancak ben Tarantino'nun onların düşündüğü kadar derin bir adam olduğunu düşünmüyorum.Bu filminin de Christoph Waltz'un oyunculuğunun dışında güzel bir yanı yok.