inanilmaz agir ilerleyen tempoda,gittikce yeni seyler yapacagim diye sacmalayan,vasat bir film cikmis ortaya hele canavarlarin dövüs sahnesi evlere senlik valla:))
lady in the water kesinlikle inanılmaz bir film.M. Night Shyamalana oldum olası hayran kalmışımdır zaten.Bedtime story ile karşımızda bu sefer .Bir masal ancak bu kadar modern bir şekilde anlatılabilirdi.Özellikle Paul Giamatti nin filme çok şey kattığını düşünüyorum.Büyüleyici bir performans gösteriyor gerçekten.Ne yapıp edip bu filmi izleyin derim.
tam anlamıyla bir masal.kimse bir korku filmi beklentisiyle izlemesin filmi.her zamanki gibi shamalayan toplumsal birçok mesaj da sıkıştırmış filme.ayrıca ölümsüzdeki gibi çok ilginç karakterler de yaratmış (vücudnun tek tarafını çalıştıran adam gibi.ama kurt benzeri kötü karakter ve şahin fln işi bence iyice çocuklaştırmış kötüyü sembolize eden başka şeyler kullanılabilirdi diye düşünüyorum.ama tabii ki bir yönetmen ve senaryo tercihidir bu.ayrıca giamattinin rolü bence sudaki kızımızı da aşmış ve bu yönüyle rahatsız edici.açıkçası ben filmin verdiği bazı mesajları sevdim (anglo saksonlar latinler zenciler çinliler fln bir araya gelip bir dünyayı , ki bu dünyanın adı mavi dünya , kurtarabiliyorlar) baştaki çizgi anlatımı da sevdim ama genel anlamda pek de tatmin edici bir film gibi gelmedi bana.köy'ü çok beğenmiş birisi olarak bu film biraz hafif kaldı...
Sudaki kız klasik shiymalan yapımlarından biri olmuş diyebilirim.Yönetmen yine gerçek üstü bir senaryoyla karşımıza çıkmış.Her ne kadar film köy ve 6. his gibi insanı etkilemese de,iyi bir yapım olmuş.Fakat shiymalan bu filimde gerilimi iyi yansıtamamış gibi görünüyor.10/7.5