Testere 2
4,3

brick84
brick84

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ilk filim kadar güzel degildi, son 10 dk. saymazsak.
cool-bixente
cool-bixente

15 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Açıkçası devam filmleri bazı ististanalar dışında pek de iyi olmuyor. Buna en iyi örnek olarak Ocean's Twelve'i verebilirim. Ancak Testere'nin devam filmi gerçekten ilkinden de güzel. Akıllara durgunluk verecek süper bir film. İlk filmi beğenenler mutlaka görmeli. Tabii 18 yaşın üstündekiler. Çünkü gerçekten çocukların ruh sağlığını ciddi biçimde etkileyebilir. A+
womenaglex
womenaglex

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar film cok harika izleyin vakit kayb etmessiniz 10/8.5 superlatıve cok ii yaa yanlız +18
firaaat84
firaaat84

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
İzledim ve çok beğendim ilkini aratmamış gerçekten son yıllarda yapılan en iyi gerilim filmi
kaan-henry12
kaan-henry12

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
harikaaaaa
dreamfive
dreamfive

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok başarılı bir gerilim/korku filmi serisi özellikle sonları muhteşem..insanı şaşırtıyo tahmin etmesi çok güç sonlar yazılmış...İzlemeyenler bence izlesinler eminim çok beğenicekler.
melodic1903
melodic1903

16 Kasım 2005 tarihinde eklendi
şu ana kadar izlediğim en iyi gerilim filmi kesinlikle mükkemel baştan sona gerildim ve inanılmaz bir son izlemiyenlere tavsiye asla yanlız izlemeyin
fatcot85
fatcot85

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlki kadar etkileyici. Genelde seri filmlerde ilkinden sonra tat kaçsada bu filmde öyle bir şey olmuyor. İlkindeki gibi filmin sonunda yine şaşırtmayı başarıyor. Gerçekten bu kadar kurguyu yapana helal olsun...
freedeadman
freedeadman

16 Kasım 2005 tarihinde eklendi
ilk filimi izlediğimde gözlerime yani aklıma inanamadım bence filimin seneryosu inanılmaz zekice yazılmış bir yapıt bence bu filimin yazarı tam bir piskobat olmalı yoksa böyle bir şeyin oluşması imkansız
tolga-sengul
tolga-sengul

4 Kasım 2005 tarihinde eklendi
İlk filmin beğenilmeyecek pekçok yönü bulunabilir ama piyasaya ardı arkasına çıkan korku gerilim ve şiddet filmlerinin arasında çok ayrıldığı, çok daha kalbur üstü bir film olduğu da yadsınamaz. Ölüm şekillerinin özgünlüğü bile başlı başına bir ilgi unsurudur. Son dönemde hele çok büyük prodüksiyon diye önümüze sunulan fasarya filmlerden sonra bence bu film ön plana bile çıkarılabilir. Ben ilkini başarılı buldum, bunu da merakla bekliyorum.
erdemceliker
erdemceliker

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Güzeller Güzeli Shawnee Smithi ilk keşfettiğimiz filmdir aynı zamanda...

Kendisi "Amanda" rolü ile karşımıza çıkmaktadır..

10 üzerinden 8 alacak bir film..
no-one-2
no-one-2

5 Eylül 2005 tarihinde eklendi
testere gerçekten çok iyi bir filmdi ikincisini de merakla bekliyorum ama çok da iyi olacağını sanmıyorum.
LothaR
LothaR

1 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Olmamış. İlk filmden sonra bu film çok kötü. Yönetmenin değiştiği hemen belli oluyor. Güzel şeyler vardı yine filmde ama genel olarak ii deildi...
Sedatt G
Sedatt G

6 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu film bana aceleye gelmiş bir film gibi gelmiş.Ayrıca ticari bir kaygı da sözkonusu.Testere1 ile bağlantı tam bana kalırsa kurulamamış,nedenini sölemek isterdim ama şimdi bazı püh noktalarını sölersem bu filmi izleyecek olan insanların izlemesine gerek kalmayacak. Neyse ben bu filmi Testere1 den çoook vasat bulduğumu söyleyebilirim.Oyuncular da pek hoşuma gitmedi açıkçasııııı.
omur-gun
omur-gun

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bende yeni izleme şansı buldum. Şunu söyleyim; koy arşive çocukların izler, onlardan torunlarına kadar büyük bir hayranlıkla izleneceğine inanıyorum. Harika bir devam filmmi.