fatmaydin23
10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film.insanın kafa yormasını sağlıyo.ve diğer cinayet filmlerinden çok farklı bir konusu var sıradan değil yani.1 ve 2. serisi bir biriyle çok bağlantılı yalnız 2. bölüm biraz daha hareketli. izlemeğe değer bir film. izleyinn bana hak vereceksiniz:)
st cayron a sana katilmamak elde degil. Hak ettigi yeri bir turlu elde edememis, insanlarin gulmek icin gittiklerini iddia etmelerinin marifet oldugu sanilan korku filmleri tum alt turleriyle olmasi gereken yerde degil ne yazik ki. Insanlarin cevrilen filmlerin o zmnki toplum yapi ve normlarina gore yapilmis olduklarini da anlamalari lzm bence. Filmi birazdan izlicem, lakin ilk bolumu insan zekasinin nelere kadir oldugunu birkez daha gostermisti bana. O nedenle bu filme kotu demek en az cok iyi demek kadar kotu bir yorum olur. Sadece hakkettigi degeri almali ve kendi turunde bence cok degerli bir film...