Oyunculuk kötüydü. Konu aslına bakarsanız hiç fena değil ama tam olarak verilememiş gibi geldi bana.En çok parkinson’u gelip giden teyzeme hayran kaldım!!! 4/10
baslarda ıyıye dogru gıdıyor sarıyor dıyecektım ama son 25 dakka ıstanbul sahnelerı berbattı..hıkaye bır anda yon degısmıs gıbı..ortak yapılan fılmlerde neden guzel olmaz anlıyorum..ıkı kulturu bır potada erıtemezsınız...turk - yunan dostlugu olması amaclanmıs ama hıkaye yanlış tabıı... goruntu kalıtesı mukemmel ozellıkle ıstanbula gırıs ve yunanıstana gırıs sahnelerı... fakat oyunculuklar berbat...dublajlı ızledım maalesef onunda etkısı var...basak koklukaya ve tamer karadaglı bu kadar kotu oyuncu degıl ama ınandırıcılıgı yok etmısler...yunanlar gene daha samımı sıcak oynamıslar.maalesef hıkayede etkıleyıcı sahneler yok..sacma sapan dıyaloglarla etkıleyıcı sahne yaratmak ıstemısler kı buda benı itti. musluman olurlarsa turkıyede kalcaklarmış buna kım ınanır kadir inanır demek ıstıyorum..bızım ulkemızın ınsanı hersey olabılır ama yobaz asla..zorla hıcbırsey yapılmaz yaptırılmaz...bu kadar hosgoru nerde var? ama genel anlamda vasat fılm..5..
hadi türklerle ilgili bir film çekiyoruz bir kaç tane de türk oyuncu oynatalım denen birçok şeyin kısa bir süreye sıkıştırılmaya çalışıldığı orta bir film yalnız görüntü yönetmenini kutluyorum
Filmi dün akşam izledim.Sinema adına herşeyi barındıran harika bir film.Gözünüze,kulağınıza ve en önemlisi kalbinize hitap eden harika bir film.Ne yapın edin filmi bulun ve izleyin.
Merabaaaa, ben orta ikinci sınıftan terk, İzmir kemeraltında bir tuhafiyecide tezgahtar olarak çalışmaktayım adım Hakkı. Aynı zamanda bu filmin çekimlerinde getir-götür işlerine bakıyordum . film çok güzel olacak herkese tavsiye ederim.....
Anna Vissi hronia polla panda na eisai kala :) Filmi tam 1.5 sene evvel Atina'da izledim..Orjinal adı POLİTİKİ KUZİNA yani istanbul mutfağı.. Film gerçekten çok güzel..Bakalım buraya geldiğinde ne gibi tepkiler toplayacak..filmi orjinal izledim ve alt yazıların tam gerçeği yansıtıp yansıtmayacağını merak ediyorum çünkü filmde birkaç hassas ve ilginç diyalog var..Sonuçta istanbul'u terk etmek zorunda kalan yani sınırdışı edilen binlerce Rum'un dramından yola çıkılarak işlenmiş bir konu..Yani istanbul'daki Rumların bir nevi kültürülerini Yunanistan'a taşıması..Türk ve Yunan mutfağının temel benzerlik sebebi de bu filmden ileri geliyor.....Tamer karadağlı çok az görünüyor film boyu..Mutlaka ama mutlaka izleyin bu filmi...
Arkadaşlar filmi dublajlı izlemeyin....filmi tam olarak anlamanız ve orada verilmek istenen duyguları hissetmeniz için altyazıyı tercih edin...bırakın ses orjinal kaslın....filmi kesinlikle tavsiye ediyorum 8/10
çok sıcak,eğlenceli bir film.zorla insana kendini izletiyor..yunanların yemek kültürü gerçekten çok iyi türk damak tadını oluşturup bu güzel yemekleri onlar yaratmışlar..her genç kızın izlemesi gereken yemek dersi niteliğinde bir film =D
istanbul'a olan özlemlerini sevgilerini çok iyi dile getirmişler. istanbul'u başkalarından kıskanmama rağmen; taktir etmeden de geçemeğeceğim. sevgilerini gösterebilmişler önyargılı yaklaşacağımıza biz fatihin emanetine ne kadar sahip çıktık ve sevdik ona bakmak lazım