3,8
Fever Pitch hakkında görüşlerin ?
1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
on üzerinden 6,5 kik bir film arkadaşın dediği gibi çiftler uymamış san ki filmin çekim kalitesi de düşük geldi bana sinemada izlenecek kadar süper bir film deil ama drew için evde izlenebilir bir film
8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Kardeşim bi iniyor bir çıkıyor bu kız bari ortasını bulsada yoluna devam etse.Güzel biri ama arasıra saçmalıyor rollerinde.Rolleri geç yapımcısı bile oluyor.İmaj tazeleyip geliştirmeli bence.İyi bir imaj maker bulmalı
2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bayılıyorum bu romantik komedilere hele bide başrolde drew barrymore olunca daha bi güzel oluyo filmler. keşke bu filmlerdeki aşkları gerçek hayattada yaşayabilsek...
19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
açıkcası ben bu filmi o kadar da beğenmedim. drwe barrymore dan çok daha iyi bir film beklerdim. eğlenceli bir film değildi aksine bazı sahneler son derece sıkıcıydı özellekle sürekli gösterilen maç sahneleri ve orada geçen konuşmalar çok ama çok sıkıcıydı! o bölümleri hep ileri sararak izledim. çok daha iyi bir romantik komedi filmi olabilirmiş. benim beklentilerimi karşılamadı. kısacası izlerken çok sıkıldım ve çok da keyif almadım. bu puan da bence bu filme çok fazla! 10/5 !
1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
süper ötesi bir filmdi izlediğim en tatlı izlemesi en keyifli şeker tadında bi filmdi oyuncular rollerine cuk die oturmuşlardı 10 üzerinden 10u gönül rahatlığyla verebilirim sonundaki maç sahasındaki sahne muhteşemdi izlemediyse en azından dvd veye vcd den izleyin şiddetle öneriyorum
23 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
daha turkiyede gelmemis ben ucakta izledim yhane :) tam bi ucak filmiydi bence eglenceliydi romantikti ama bos bombos bi filmdi iste oole daha ii bi seceneginiz yoksa izleyin vakit gecer ama bence illa ki sinemada izlenmesi gereken inanilmaz efektleri olan yada cok kaliteli bi film deil idare eder...
7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle çok tatlı bi film romantik filmleri sevenler bu filmi sevecektir muhtemelen
28 Mart 2014 tarihinde eklendi
Oyunculuk harika... Ikili arasındaki kimya on numara... Ben sıkıcı da bulmadım, Soluksuz izledim... Tek sorun, digiturkte kaçırmış olmam, nette hiçbir şekilde Türkçe dublaj veya altyazılı bulamamam oldu... Ben de orijinal dilinde izledim... Ingilizcem iyi olduğu için sorun olmadı, ama kaçırdım tabi ki bazı replikleri... Bence harika, eğlenceli, hiç sıkmayan, akıcı bir romantik komedi... Bugüne kadar niye izlememişim hiç anlamadım... Sakın kaçırmayın derim :)
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi romantik komedi filmlerinden. gerçektende çok iyi. 10/9
26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
film fena değil ama diğer yorum yazanlarında dediği gibi beyzbol sahneleri sıkıcı olabiliyor.Ben izlerken bilmiyodum o beyzbol takımlarının gerçekte de aralarında böyle bi rekabet olduğunu ama boston red sox ve yankees rekabeti bi çeşit fener galatasaray olayıymış belkide ilgili olmadığımız için bu kadar sıkıcı geldi o sahneler ama yinede izlenilebilir hoş bir film
6 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bence cok sirin bir film.. hani isten eve yorgun gelmissinizdir de sooyyle ayaklarinizi uzatip da izleyeceginiz bir fim... ben cook eglenerek izledim :)
19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
amerikalıların sıkça kendi aralarında takıntılı ama (bu tatlı bir takıntı ) bir yaşam süren yaşantılarını anlatan bir film ama izleyin. Drew barrymore oyunculuğuyla insanın içini ısıtıyor.Bir insanı yeterince seviyorsak neden fedakar olmayalım? sizce bu soruya cevap bulabilecekmiyiz?bence bunu izlediğinizde daha net anlıyacaksınız, iyi seyirler.
14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
abi bu filmi izleyin ya!yalnız mı kaldın?izle.canın mı sıkılıyor?izle.duygusal mısın?izle.herşey için izleyebilrsin.izle izle izleee!!!