bazı hataları saymazsak örneğin:ruh yastığa kafasını koyduğunda yastığın şekil alması gibi hoş bir romantik-komedi.oyuncuların performansları çok iyi,müzik de aynı şekilde.araya serpiştirilmiş espriler de yok değil.fazla kafa yormadan izlenebilecek bir film.özellikle romantik-komedi severlere tavsiye ederim.
Şimdi tabi ki 90 yapımlı ve Patrick Swayze, Demi Moore iklisinin Hayaleti gibi değil. Lakin bu türdeki iyi filmlerden biri. Hafifi bir oyunculuk ve kurgu eksikliğine rağmen izlenebilir; eğlendirici ve güzel bir film. 8
Romantik komedi türünde en beğendiğim filmlerin başında olan, çok çok güzel bir yapım. 7'den 70'e herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim güzellikte. Kurgusu, müzikleri, olayların akışı ve hoş esprileriyle izlenmeyi fazlasıyla hak ediyor. Bence vakit kaybetmeden izleyin. 9/10
şu ana kadar izlediğim romantik komedilerden en sevdiğim çok çok güzel o kadar şeker etkileyici bir film ki sonu öyle bitmese çok üzülürdüm uyanınca hiç birşeyi hatırlamıyordu ama çok üzüldü çocuk sonra hatırladı Allahtan romantik komedi sevenler kesinlikle izlemeli.
romantik komedi türünde hatrı sayılır derecede başarılı bir film olmuş.hafif melekler şehrini andırsada daha akıcı ve daha komik.tabiki kesinlikle bir melekler şehri değil.
kadının ruhuyla iletişime geçen adamın aşkı. Güzel bir aşk filmi. Sürükleyici. Yan roller dışında oyunculuklar çok iyi. Romantik komedi değil bence bu film bildiğin aşk filmi arkadaş. Hemde iyi bir aşk filmi