dahlia-free
1 değerlendirme
13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mütiş bir film bence,herkezin izlemesi gerek bu filmi hele hele doktorlar ve hemşireler izlesin... Harika hele o evin catısı ordaki sahne mütiş.İzleyin görün hak verirsiniz...
çok şeker, sevimli bir film :)) az önce yolculuk yaparken otobüste izledim ve çok mutlu oldum. beni mutlu eden filmleri iyi sayarım, demek ki bu film iyi :)hala etkisindeyim, oyuncular da gayet iyi oynamış, tam eğlencelik; izleyin :)
farklı konusuyla dikkat çekici bir film.hatta güzel olan yani senaryo.kafa dağıtmak için izlenebilecek şirin bir romantik komedi.ufak da dram var.hoş bir film.
gerçekten süper film kitabını bilmiyorum ama kesinlikle süperdi yani konusu da şimdiye kadar izlediğim filmlerden farklı çrt de hep yayınlanıyo ben en az 4-5 gördümm yayınlandığını
Kitabını okumuştum ve çok hoşuma gitmişti bence sadece konusu için bile izlenmeye değer bir film.Uzun süredir izlemek istiyorum elime geçerse vakit kaybetmeden izlerim ama umarım kitabın yanında çok sönük kalmaz..
Romantik komedi türünde en beğendiğim filmlerin başında olan, çok çok güzel bir yapım. 7'den 70'e herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim güzellikte. Kurgusu, müzikleri, olayların akışı ve hoş esprileriyle izlenmeyi fazlasıyla hak ediyor. Bence vakit kaybetmeden izleyin. 9/10
ya gercekten mithiş bir film ben acaip begendim kesinlikle arşivinizde bulunması gereken bir film bence duygusal komediye en iyi örneklerden biri sonunda kendinizi tutamayabilirsiniz ben 5 kere izledim fırsat buldugumda arkadaşlarla oturup izliyoruz sizede tavsiye ederim
Şahane bir film gözlerimi 1 saniye bile kaçırmadan izledim tek kelime ile mükemmel 10 puan verdim çünkü daha üstü puan yoktu herkese tavsiye ediyom mutlaka izlemeye çalışsınlar...