Cennet Gibi

izlediğim en güzel romantik komedi filmlerinden biri 10/10
sibeldamla
sibeldamla

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Sanki uzun zamandan beri böyle sicak ve hos bir romantik komedi'ye bakmadim gibi geldi, gercekten cok beyendim. Rees'in oyunculugu'da süperdi. Herkeze tavsiye ederim.
avril-zehra
avril-zehra

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel değil harikaydı , başarılı romantik komedilerden ve ailece izlenebilecek cinsten ,öneririm
pleasantville
pleasantville

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
en azından sıkıcı değil iyi sayılır
yeliz644
yeliz644

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten süper film kitabını bilmiyorum ama kesinlikle süperdi yani konusu da şimdiye kadar izlediğim filmlerden farklı çrt de hep yayınlanıyo ben en az 4-5 gördümm yayınlandığını
sporumu-seveyim
sporumu-seveyim

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Romatik film adı altında izlenesi bir film olsa da.. 'kader' konusunun işleyişi gereği farklı bir tat vermiş benzer filmler arasında bence en iyi film..
miscivelek
miscivelek

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bana kalırsa harika bir film,çok ama çok güzel bir romantik-komedi... Mark Ruffalo'ya bayıldım. Süpersin Mark!!!
risingaltan

tavsiye ederim
freedeadman
freedeadman

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
flim son zamalarda izlediğim en güzel aşk flimi kardeşimle izledim oda flimi aşık oldu fazla aşk flimlerini sevmezdi ama bu filimi izledikten sonra tüm fikirleri değişti.yani filim olanüstü mükemmel bir filimn.
zz-eynepp-83
zz-eynepp-83

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence süper bi film,uzun zamandır böyle güzel bi aşk filmi izlememiştim,herkese tavsiye ediyorum..iyi seyirler:)
msenol3
msenol3

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ya daha önce neden izlememişim diye düşündüğüm filmlerden biri. Bir sayı ile ifade etmek gerekirse en yüksek sayı 10 ise bu film ON numara :)
gayret57
gayret57

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.Kesinlikle öneriyorum özellikle romantik film sevenlere.
bulut743
bulut743

27 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film ne zamandır bir aşk filmi arıyordum şöyle ağız tadıyla bakılacakişte buldumbakın pişman olmazsınız
denizilke2
denizilke2

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
diğer izlediğim romantik filmlerden farklı olan tek şeyi daha yaratıcı bir kurgusu olması, ama izleyen herkesi temin edebilirimki romantik filmler içinden belki de en sıradanlaından biri, bu kadar iyi yorumları hakketiğini düşünmemekler beraber izlerken eğlenebileceğiniz ve kendinizi boyle aşık olmak için herşeyi verebilirm diyebileceğiniz türden bir film. filmin ara rollerindeki oyuncular çok iyi seçilmiş. 7/10
aheyahey
aheyahey

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
abartı derecede güzel değil ama cidden keyifli bi film..çerezlik