Cennet Gibi
4,3

bewhy-2
bewhy-2

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim.Tamam Oscarlık bir sanat eseri değil ama bence seyirciye tam olarak istediğini veren klasik bir romantik komedi.Bu türden hoşlananlar mutlaka beğenecektir. Çok tatlıydıııı :)
nurdanturhan
nurdanturhan

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çook güzel bir film. izlemenizi mutlaka tavsiye ederim eminim ki sizde çook beğenirsinizz. herşeyiyle süpeer : )
m-cengiz
m-cengiz

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
aylar önce izlemiştim bu filmi.ne saçma filmler izlemişiz romantik komedi adı altında.bu filmi izledikten sonra romantik komedinin tadına varıyor insan.tek başıma izlemiştim ama en kısa zamanda sevgilimle tekrar izleyeceğim.tüm çiftlere öneririm.hatta teklere de :)
classman82
classman82

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok sıcak bir film.mutlaka izleyin derim.hiç pişman olmayacaksınız.izlememek kayıp.film gerçekten masal gibi,cennet gibi...
mitrandir-2
mitrandir-2

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence rezalet bir filmdi zaten reese witherspoon dan pek hoşlanmıyordum şimdi iyice yeteneksiz olduğunu düşünmeye başladım bu kadar puanı kesinlikle hak etmiyor.
emrahdar
emrahdar

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film.Oyuncular çok iyi.9/10
freecritic
freecritic

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Aptal romantik koemdilerden biri sanıp sinemada izlememiştim ama tavsiye üzerine alıp izlediğimde ve yanıldığımı anladım.Çok sıcak bir filmmiş. Mark Ruffalo ’’Gerçek Dedikodu’’ ve ’’Keşke 30 olsam’’ gibi kötü filmlerde, hep aynı tip ve silik rollerde oynadığı için gözümden biraz düşmüştü ama bu filmle imajını baya bir toparladı hatta bu adamın aşk filmlerınde oynamak için yaratıldığını düşünür hale geldim:)Aşık erkek rolünü ok adar ıyı oynuyor,o kadar sevgi dolu ve insanın içine işleyen bir şekilde bakıyor ki inanılmaz,bakışları konuşuyor adeta.
sweet-casnu
sweet-casnu

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğendim, reese witherspoon u zaten çok şeker ve oldukça ii buluyorum. bu filmde daha çok sevdim. ama mark ruffaloyla ii bi ikili oluşturduklarını düşünmüyorum , başka biri olsaydı çok daha ii olabilrdi. izlenmesi gerekn bi film
bilge-senem
bilge-senem

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayalet filmine benziyor olması filmi güzel olmamasını sanmayın sakın.başrol oyuncularıda çok güzel oynamışlar.izlenmeye değer film bencede;)
iyomi
iyomi

3 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bu filmi izledikten sonra gerçek aşkın ne imkanlar doğurabilceğini gördüm. hatta bi yerde çok duygulandım. her şey çok güzeldi sanırım herkesin takıldığı tek nokta yatağa uzandığı zaman neden yastığa nasıl basınç uyguluyor olduğuydu. ya bence ayrıntılara fazla takılmamak gerek en kusursuz olması gereken filmlerde bile hatalara rastlanıo 1 değil 2 değil. bu kadar kusur kadı kızında da olur. bence çok güzel bir film uzun zamandır böyle romantik komedi izlememiştim.
beck31
beck31

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
3 Kere izledigim basroldeki isimleri ayri ayri begendigim icinizi simsicak eden harika bir romantik-komedi
Selcuk Genc
Selcuk Genc

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
En iyi romantik komedilerden biri cennet gibi.Reese Witherspoon & Mark Ruffalo birbirlerini çok güzel tamamlamışlar .o kadar sıcacık bir filmki sizi hem eğlendiriyor hem de tadına doyulaz bir duygusallığı yaşatıyor.Kesinlikle seyredin...
The-Erinch
The-Erinch

29 Kasım 2005 tarihinde eklendi
gerçekden son derece eğlenceli bir filmdi..sıkılmadım filmi izlerken...karakterler birbirine iyi bağlanmış,şirin bir film..belki efsane GHost filmini sık sık anacaksınız izlerken ama tatlı bir film olduğu inancındayım...ne ıq nede duygusal zeka ile bir bağlantı kurulabirlir yorum yapılrken,filmlerden anlamayn insanların yorum yapmamasını tercih ederim...saygılarımla
lmystery
lmystery

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi romantük-komedi filmlerinden birisiyde hele olaylar çok güzel bağlanmış mutlaka izleyin derim benn
alici-utku
alici-utku

29 Eylül 2005 tarihinde eklendi
ben sarışın kızı seviyorum valla.mark ruffalo'da iyidir.beğenmeyi çok olsa da ben bu filmin de iyi olacağına inanıyorum