film süper değildi,ama...nedense çok etkilendim filmden.konusu tamam biraz abartıydı ama yinede gidip izlenmeye değer bir film.insanda hoş bi tat bırakıyo,tıpkı çikolata yemişinizde mutluuk hormonunuz salgılanmış gibi....
hariiiiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gercekten bu film böyle tanımlanır arkadaşlar.canınız romantik film mi istedi hiç araştırmaya gerek yok açın cennet gibi yi ve izleyin.bana gore en iyi romantik komedi aşk her yerdeydi ve rakipsiz diyodum ama artık bir rakibi war :) bu iki filmin alternatifi ise bence yok bilen warsa lütfen söylesin.
bu filmi demi moore'un oynadığı hayalet filmine benzettim.ama hayalet bundan daha güzeldi.öncelikle bu kadar küçük yaşta görünen bir kızın doktor rolünde oynaması çok saçma olmuş.ama konu ve anlatım tarzı olarak sempatik bir film.ayrıca kendi içinde bir mesajı var filmin.çok sevdiğiniz bir insan bitkisel hayata giriyor.sizden şu kararı vermeniz isteniyor:ya sevdiğiniz kişi yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayata devam eder.ya da o aletlerin fişi çekilir ve o kişi hayata veda eder.hiç kimse sevdiği kişi için böyle bir kararı veremez.hayatınız kime bağlı?bir de insanı hayat aşkın bağladığını anlatmaya çalışmış.komadaki kız aşkla hayata dönüyordu.kazada onu terkeden ruhu,aşkın onu bulmasıyla bedenine geri dönüyordu.ama komada olan bir insanın öksürerek uyanması çok komik olmuş.kızı kurtarmaya çalışan çocuk da onu kaybettiği kız arkadaşının yerine koyduğu için bu kadar çaba gösteriyor.yine de içeriği ve verdiği mesaj bakımından güzel bir film.
filmden az önce çıktım we hoşlandım ama harbiden çok saçma yerleri wardı örneğin terasta hatunun duwara yaslanması gibi ama başarılı we eğlenceli diyebiliriz!!