harikaydı!!! izlediğim en iyi filmlerdendi diyebilirim.. tekrar tekrar izlenebilecek bir film. ayrıca sonu da klasik olmamış. birincilik yerine ikincilik..:)
klasik amerikan gençlik filmlerinden... mesaj: hiçbir zaman hayallerinden vazgeçme, her zaman hayallerinin peşinden git, asla pes etme, her şey düzelir vs. vs.
artık klasikleşmiş benzer öykülerden biri ama seyir zevki de yüksek olan insanı sıkmayan iyi bir film.ama dediğim gibi artık böyle filmlerden çok izledik ama bu yönü yine de bu filmi kötü yapmaz...
kesinlikle muhteşemdi:)) herkese öneriyorum çok sıcak, eğlenceli bir film. hayallerinden vazgeçmeyen ve sonunda kazanan bir kızın öyküsü...ben şahsen bir buz pateni hastası olduğum için filme ayrıca bayıldım:) izleyin!! 9/10
Film gerçekten çok güzel.'Gençlik filmi' diye klişeleştirilebilir ancak o basit yapısında çok güzel mesajlarda mevcut.Asıl etkileyeci yanı ise müzikleri.Yerinde kullanılmış çok güzel notalar.Hele girişteki Aly&AJ- No One kesinlikle mükemmel.İzlenmeli-dinlenmeli :)
insanlar duygusal psikoljiyle alakalı bir film olduğu için fazla iyi olduğunu söylemeyebilirler ama basit bir film değil buz pateni çok güzel bir spordur bu filmde bu spora çok güzel değinmişler ve de insanların hayatı ve tercihi konusunda özellikle vurgulamışlar bence çok güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim
bence cok güzel bir film ben izlerken zevk aldım,müzikleri de süper,hem egitici hem eglenceli.Özellikle meslek karar asamasında olan arkadaslara tavsiye ediyorum,izleyin:)