burcu-bilgehan
1 değerlendirme
5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film aksiyon filmlerinden hoşlanmayanlar bile sevebilir.Film başından sonuna kadar hareketli ve heyecanlı..Dough Liman da bu filme çok yakışmış süper oynuyor. Herkese tavsiye ederim mutlaka seyredin.
Benim bugüne kadar izlediğim en iyi aksiyon diyebilirim.İlk iki filmden açık ara daha güzel olmuş.Hiç şüphesiz yönetmenin de katkısı çok büyük.Bence çok güzel bir film,mutlaka izlenmeli.
tony gilroyun senaryoya dahil olması ve çok iyi çekilen akiyon sahneleri serinin en iyi filmini ortaya çıkarmış. ama temposu bu denli yüksek filmde hareketli kamera haddinden fazla kullanılmış ki burda biraz da hataları saklama amacı var diye düşünüyorum. kamera tekniği bu denli abartılı olmasa belki inandırıcılık düşebilir ama seyir zevki artacaktır.
Gerçekten çok hızlı bir film.hani gözlerini kırpamazsın desek yeridir.herkese rahatlıkla tavsiYe edilir bu film.tabiki başroldeki matt damon çok soğuk kanlı oyunculuğuyla sürüklemiş filmi..
fimi izleyeli çok oldu ama hala izlemeyen varsa çok şey kaçırdığını söylemeliyim dedim. süper bi film, aksiyon durmuyor, sahneler birbirini kovalıyor, izlerken nefes almaya bile vaktiniz olmuyor."This is Jason Bourne" yani :)
fılm gercekten cok gusel tam bı aksıyon fılmı hıc durmuyor fılm james bourne karakterını oynayan eleman cok ıyı oynamıs cok begendım fılmın sonu ozellıkle harıka ıkdı
Aksiyonun hiç durmadığı olağanüstü bir film! Seri filmlerinden nadirdir devam filmlerinin daha da iyi olduğu! Bu da bu kategoriye giriyor. Mutlaka izleyin mutlaka!!! 10 puan!