Son Ültimatom
    2092 Puanlama
    Son Ültimatom hakkında görüşlerin ?

kadirdiloglu
    kadirdiloglu

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    yok böyle bir film, mutlaka bu serinin 4.sü olmalı
    cian-2
    cian-2

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    sadece serinin devamını beklemek ve dördüncüyü görmek istiyorum. esaretin bedelinden sonra kolay kolay film beğenmez olmuştum. tat alamıyordum.

Önce Prestige akabinde bu 3 film yani seri dengelerimi alt üst etti. Bravo emeği geçen herkese.
    Ilknur K
    Ilknur K

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film. Özelikte sokakta yürürken ajanları atlattığı sahneler çok gerçekçi ve nefes kesici idi. kavga sahneleri ise çok gerçekçi idi. 10/8,5
    mick-thomson-07
    mick-thomson-07

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bourne serisinin bence en iyi filmi ve matt damonla tetikçi deshin kavga sahnesi defalarca kez izlenir
    e-ergener
    e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Serinin kuşkusuz en iyi filmi. Pamela Landy i dumura uğrattığı sahneler ise en eğlenceli kısım
    volkan-5
    volkan-5

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Ben bukadar gerçekçi dövüş sahneleri ve silah alet edavat kullanımı (yani ajan olarak direkt uzatmadan her aracı en iyi şekilde kullanarak karşıdakini etkisiz hale getirme olarak tanımlarsak daha ii olur, salak saçma kungfu yapmıyo ajan ya da imkansız atışlar) görmedim. Film çok hoşuma gitti,özellikle ajanların cinliği beni gerçekten etkiledi. Matt i pek sevmem ama köstebek ve bu seriyle (good shepherd vb "gerçek" oyunculukları saymıorm) gerçekten kendne hayran bırakıyor.
    eelbir
    eelbir

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Bencede casusluk filmlerinin tamamını yerin dibine sokmuştur denilebilcek bir film..Ve filmde hata yok o yüzden 10/10..4.serisini büyük bir arzuyla bekliyorum :D
    onderturk
    onderturk

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ben ilk 2 filmi izlemeden 3.yü izledim hatta geriye doğru gittim buna rağmen inanılmaz keyif alarak izledim ben 3 filmi de. Matt Damon harika bir oyunculuk çıkarmış.
    barissaglam
    barissaglam

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşım bourne project dediğin şey sadece bir tasarı film adıyla uzaktan yakından bir alakası yok şu an elimizdeki tek sabit kanıt filmin bourne legacy üzerine çıkacağı.ayrıca kitaplarını herkese tafsiye ederim filmlerden bile iyiler.filme gelecek olursam sıkı bir aksiyon filmi.aksiyon ve macera kaynaşması için konuşursak belkide en iyilerden ama aksiyon diyecekseniz Dark Knight derim.saygılar
    cnem-cnem
    cnem-cnem

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    çok başarılı bi aksiyon üçlemesiydi..

4.sü de 2010daymış..
    sinema
    1 ziyaretçi
    30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Moby - Extreme Ways menüdeki parçanın adı.
    daredevil-08
    daredevil-08

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en iyi 3 filmden biri diyebilirim..Diğer ikisi ne derseniz : esaretin bedeli ve prestij ..
    beck31
    beck31

31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bu güzel serinin her filmi heyecan dolu, izleyiciyi hiç sıkmıyor. son ultimatom ise seri içerisinde en iyi film. bu seri kaçmaz.
    xmen-kaan
    xmen-kaan

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    kolay kolay film beğenmeyen birisi olarak favori filmlerim arasında şimdiden yer etmiş şaheser.herşeyiyle mükemmel
    10/10
    filmdenanlar
    filmdenanlar

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bence seri halinde yapılmış vede seri ilerdikçe dahada güzelleşmiş özellikle bu filmde zirveye ulaşmış en iyi aksiyon yapımlarından biridir.