sdesticioglu
4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film iyi değil,kaliteli oyunculara yakışmayan bir film olduğunu düşünüyorum,gereğinden fazla uzun dialog sahneleri var,julianne moore’a öle bir rol yüklemişlerki film boyunca ya artık sölesede bitse dedim,sürekli ağlıyor,bağarıyor,ne yapacağını bilemiyor falan....vs.yani değmez izlemeye..
Filmi izlemeden önce buradaki sinepuanı ve yorumları baktım ve üzüldüm. Ama kendi kendime hayır, bu film iyi çıkacak dedim.
Ama gerçekten de acaip saçma bir filmmiş...Şu Brenda denen kadına çok mu acıdım yoksa çok mu uyuz oldum anlayamadım. Kadın filmin başından sonuna kadar her sahnede paso ağlıyor gözlerinden yaş geliyor. Ha bir de oyuncu ya, ağlamak için kendini öyle bir kasıyor ki! ıyy
Samuel L. Jackson da rezil etmiş kendini bu filmde.
oyunculara bakıpta aldanmayın.. film baştan sona sıkıcı ve temposuz .. uyumak isteyipte uyuyamayanlardansanız filme bakın filmin ortalarına doğru uykuya dalarsınız.. felaket!!
Düşünün bir.izlediğiniz filmde samuel jackson olacak yanına ashley judd u koyacaklar ne beklersiniz?Biran önce izlemeyi elbette ama oyunculukta konuda klonlama sanki karşınızda o hayran olduğunuz insanlar yokta bir tv dizisinden fırlamış aktörcükler ve aktriscikler var.Filmin konusu mu? hadi canım ya....