Freedomland
    2,7
    Freedomland hakkında görüşlerin ?

maviveportakal
    maviveportakal

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film gerçekten kötüydü.hem konu itibariyle hemde hiç akıcı değildi.çok sıkıldık.bence de küçük ayrıntılarla çok etkili bi film olabilirmiş.ama yazık olmuş.
    bewhy-2
    bewhy-2

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bence yapılan yorumlar biraz ağır olmuş gibi.. Tamam mükemmel bir film değildi ancak izlediğim "en kötü film" denilmeyi de hak etmiyor bence.. Oyunculuklar iyiydi, hikaye de fena değildi sadece olaylar biraz ağır ilerliyordu..bence 6.5/10
    sdesticioglu
    sdesticioglu

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    film iyi değil,kaliteli oyunculara yakışmayan bir film olduğunu düşünüyorum,gereğinden fazla uzun dialog sahneleri var,julianne moore’a öle bir rol yüklemişlerki film boyunca ya artık sölesede bitse dedim,sürekli ağlıyor,bağarıyor,ne yapacağını bilemiyor falan....vs.yani değmez izlemeye..
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Film ırkçılığı yeterince iyi işleyemiyor.Çocuk kaçırma olayına daha fazla eğiliyor film.Gerilimi işlemesi iyi olsa da,genelinde vasatı aşamıyor.
    sinema
    1 ziyaretçi
    10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeden önce buradaki sinepuanı ve yorumları baktım ve üzüldüm. Ama kendi kendime hayır, bu film iyi çıkacak dedim.

Ama gerçekten de acaip saçma bir filmmiş...Şu Brenda denen kadına çok mu acıdım yoksa çok mu uyuz oldum anlayamadım. Kadın filmin başından sonuna kadar her sahnede paso ağlıyor gözlerinden yaş geliyor. Ha bir de oyuncu ya, ağlamak için kendini öyle bir kasıyor ki! ıyy

Samuel L. Jackson da rezil etmiş kendini bu filmde.

2/10
    teo-17
    teo-17

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Piyasada bir çok benzeri olan standart bir film Freedomland.5/10
    aslier2000
    aslier2000

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    ırkçılık konulu en son islediğim film crash ti. bu filmden ben sıkıldım ya
    nyurtkulu
    nyurtkulu

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    sonu merak uyandırmayan çünkü başından beri üstüne basa basa sürekli söylenen gereksiz bir film zamana acıdım.kesinlikle izlemeyin gerçekten.
    akcayaykut
    akcayaykut

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    oyunculara bakıpta aldanmayın.. film baştan sona sıkıcı ve temposuz .. uyumak isteyipte uyuyamayanlardansanız filme bakın filmin ortalarına doğru uykuya dalarsınız.. felaket!!
    Taru .
    Taru .

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    pekte güzel bir film değil sinemaya gidip kendinizi yormayın.
    MaiMai
    MaiMai

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
    filmin dvd si piyasaya sürürdü hala "pek yakında" daki filmlerin arasında editörler uyuyormu ???
    atitheripper
    atitheripper

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bir filmin konusunun ağır işleniyor oluşu o filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Zaten bir aksiyon filmi değil Freedomland, dram filmi ve bu tarz bir filmden her anı adrenalin dolu sahneler beklememek gerek. Bence Samuel L. Jackson ve Julianne Moore filmde inanılmaz oyunculuk sergilemişler. Moore'un özellikle bazı sahnelerdeki oyunuculuğu ağzımı tek kelimeyle açık bıraktı. İzlenmesinin vakit kaybı olmayacağı ortalamanın üstü bir film bence.
    colinfarrell61
    colinfarrell61

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Film konusu bir gaspçı tarfından arabasının çalındığını ve arabasında çocuğununda olduğunu polislere anlatan bir kadının hikayesi.filmin başından sonuna kadar kadının polislerden birşey gizlediğini ve bi sebepten dolayı kadının polislere yalan söylediği düşüncesini veriyor.siyahi polis(samuel l.jackson) kadına yarım etmeye çalışır fakat bir taraftanda büyüdüğü mahalledeki insanlara sahip çıkmaya çalışır.Filmde ırkçılıkta işlenmiş.Ama film vasatı aşamıyor.kendini izlettiriyor ama izlemeyen bişey kaçırı diyemem...
    thugboy
    thugboy

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    başlarda çok güzel ve enteresan geldi film ama sonlara doğru biraz sıktı beni. ama yinede filme kötü demem haksızlık olur birazda olsa beğendim filmi...
    lyon1972
    lyon1972

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    samuel jackson 'mı yoksa başka birimi oynuyor!!! anlayamadım.yani beğenmedim.