maviveportakal
8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten kötüydü.hem konu itibariyle hemde hiç akıcı değildi.çok sıkıldık.bence de küçük ayrıntılarla çok etkili bi film olabilirmiş.ama yazık olmuş.
Bence yapılan yorumlar biraz ağır olmuş gibi.. Tamam mükemmel bir film değildi ancak izlediğim "en kötü film" denilmeyi de hak etmiyor bence.. Oyunculuklar iyiydi, hikaye de fena değildi sadece olaylar biraz ağır ilerliyordu..bence 6.5/10
film iyi değil,kaliteli oyunculara yakışmayan bir film olduğunu düşünüyorum,gereğinden fazla uzun dialog sahneleri var,julianne moore’a öle bir rol yüklemişlerki film boyunca ya artık sölesede bitse dedim,sürekli ağlıyor,bağarıyor,ne yapacağını bilemiyor falan....vs.yani değmez izlemeye..
Filmi izlemeden önce buradaki sinepuanı ve yorumları baktım ve üzüldüm. Ama kendi kendime hayır, bu film iyi çıkacak dedim.
Ama gerçekten de acaip saçma bir filmmiş...Şu Brenda denen kadına çok mu acıdım yoksa çok mu uyuz oldum anlayamadım. Kadın filmin başından sonuna kadar her sahnede paso ağlıyor gözlerinden yaş geliyor. Ha bir de oyuncu ya, ağlamak için kendini öyle bir kasıyor ki! ıyy
Samuel L. Jackson da rezil etmiş kendini bu filmde.
oyunculara bakıpta aldanmayın.. film baştan sona sıkıcı ve temposuz .. uyumak isteyipte uyuyamayanlardansanız filme bakın filmin ortalarına doğru uykuya dalarsınız.. felaket!!
Bir filmin konusunun ağır işleniyor oluşu o filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Zaten bir aksiyon filmi değil Freedomland, dram filmi ve bu tarz bir filmden her anı adrenalin dolu sahneler beklememek gerek. Bence Samuel L. Jackson ve Julianne Moore filmde inanılmaz oyunculuk sergilemişler. Moore'un özellikle bazı sahnelerdeki oyunuculuğu ağzımı tek kelimeyle açık bıraktı. İzlenmesinin vakit kaybı olmayacağı ortalamanın üstü bir film bence.
Film konusu bir gaspçı tarfından arabasının çalındığını ve arabasında çocuğununda olduğunu polislere anlatan bir kadının hikayesi.filmin başından sonuna kadar kadının polislerden birşey gizlediğini ve bi sebepten dolayı kadının polislere yalan söylediği düşüncesini veriyor.siyahi polis(samuel l.jackson) kadına yarım etmeye çalışır fakat bir taraftanda büyüdüğü mahalledeki insanlara sahip çıkmaya çalışır.Filmde ırkçılıkta işlenmiş.Ama film vasatı aşamıyor.kendini izlettiriyor ama izlemeyen bişey kaçırı diyemem...
başlarda çok güzel ve enteresan geldi film ama sonlara doğru biraz sıktı beni. ama yinede filme kötü demem haksızlık olur birazda olsa beğendim filmi...