Ilknur K
1.244 değerlendirmeler
4 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Film de oyuncuuk güzel, akışı da güzel, dedektif birşeyler çömeye çalışıyor, yaklaşıyor ama sonunu bağlamıyor. Sonu tatmin edici olmadığı için başarılı bir film diyemeyeceğim.
Finale dek merak için de seyrettirse de, vakayı, bizim çözmemizi istemiş gibi yönetmen. Affleck, performansı ile kendisini sevmeyenleri bile mest edecek oyunu ile...
ne yapmaya çalışmışlar anlamadım... romantik bir film olamayacak kadar sığ, polisiye olamayacak kadar detaysız ve acemice, sonu ise yuhhh boşuna izlemişim dedirtecek kadar absürt...
adrian brody iyi bir oyuncu ama sırf onun için izlemek isterseniz izleyin ama benden uyarması filmin sonunda Allahım 2 saatim boşa gitti bunun için mi harcadım demeyin sıkıcı ve dediğim gibi sonu hayal kırıklığı
güzel hikaye.. belki biraz fazla uzun yer yer sıkıcı ama yine de farklı bir film. adrien brody tamam da ben affleck'in rol yapabildiğini bilmiyordum. tam bir beceriksiz olduğunu düşünürdüm ama bu filmde beni utandırdı. filmin yıldızı oydu.
superman karekterı ıle sınema studyolarında calısmaya baslayan ben affleck kendını genc hıssetmek ıcın metresıyle beraber sevgılısını aldatıyor film cok gızemlı ve labırent gıbı kurgularla sızı surukluyor acaba süperman cınayetemı kurban gıttı yoksa kendısınımı oldurdu?fılmın sonunda anlıycaksınız oyuncular guzel performansta yonetmen guzel 1949 hazıranına genel bır tarıhı bıyografı fılmı hollywood burjuvası-partıler-cekımler-setler sohret un para skandal entrıkalarla doludur.filmde superman karakterınden cok aslında hollywood "a ıgnelıyıcı msjlarda verıyor. filmın uzerınde yazan yazı gıbı gercekten dogru. hollywood"da yasamak sızı unlu yapabılır. hollywood"da ölmek ıse sızı bır efsane yapar. son zamanların 7.sanatta yer alan guzel bır senaryosu mutlaka ızleyın ve gorus bıldırın. (adrien brody rolune oturmus ozel dedektıf roluyle yıne bızı kendıne hayran bırakıyor)
adrian brody’nin oyunculuğu götürmüş filmi.. onun dışında filmde pek bir numara yok filmde, senaryo normal, çekimler desen gayet normal.. sıradan bir film olmuş.. hiç çekilmesede olurmuş..
sözü fazla uzatmak istemiyorum gerçekten tam bir hayal kırıklığı hiçbir şey anlamadım filmin gidişatından yavaş ilerliyor ve bir o kadarda sıkıcı ben affleck'in oyunculuğu zaten belli.10/6
Filmden güzel ve daha karmaşık bir son bekliyordum.Sonu beklediğim gibi gösterişli olmadı.Ama sonuna gelene kadar herşey çok güzeldi.Başarılı bir film.İzlemeye değer.
Allen Coulter bu ilk uzun metraj çalışmasında filmine hakim bir yönetim sergiliyor.Kullandığı gri renkler ve özenli görüntü yönetimiyle filmi tam bir biyografi haline getiriyor.Oyunculuklarda Lane,Brody ve Hoskins'in yanı sıra Ben Affleck de performansının doruğunda.’’Hollywoodland’’ ilgiye değer,etkileyici bir yapım.