Gayet güzel bir film.İlk 10 dakikada biraz tökezlese de sonradan toparlıyor.Ancak eski Willis filmlerine pek benzemediği ortada.Ben beğendim.Sanırım tavsiye edilebilir bir film, çok şey beklememek kaydıyla...
bruce willes'in oyunculuğu yine bir harikaydı. Film çok iyi; senerya, kurgu, oyuncukluk gerçekten çok iyi. Film bittikten sonra dimağlarda bıraktığı tatsa gerçekten muhteşem :))
filim gerçekten güzel olmuş bruce willis e polis olmak gerçekten çok yakışıyor bir an zor ölüm serisi aklıma geldi yine çok zeki ve zekice hamleleri ile meslektaşlarını bile altedebiliyor.ve yer yer artan aksiyon temposu filime yakışıyor.her ne kadarda kaçak polis kovalamacası gibi gözüksede dozunda katılan dram filime renk katmış.
İnsan hayatını düşünmesi için ele alınabilecek bir film... Bakınız 2 saniyede başına neler gelebiliyor insanın.. Çok ii olmasa da senaryo ve kurgu çok iyi idi.. Tabi Oyunculukları da unutmamak lazımm..
yapılan yorumlara fazla katılamıyorum malesef..bence hiçde kötü bir film olmamış..tamam mükemmel öteside değil ama en azından Bruce Willisi farklı bir görüntüde izlemek güzel.biran tanımakta güçlük çekebilirsiniz..film 16 blok arasında geçiyor ama insanı sıkmadan ilerliyor..bu tarz filmlerden hoşlananlar için ideal..
çok basit bi kurgu mahkumu 16 blok öteye görürcek ve buna bazıları engel oluyo oradan oraya girip çıkıyolar başka bişe yok ben zor kaldırdım zencinin cenesini ama bi çoğu katlanamayıp filmi kapıycaktır dediğim gibi basit ve arkadaşındediği gibi birsürü film var böyle...
güzel bir film amerikan polislerinin iç olaylarını anlatıyor.Bruce willis rolünün hakkını her zamanki gibi vermiş ancak yaptığı rol gereği surat ifadesi ve hali çok bıkkın olduğu için bizde onu böyle görmeye çok alışık olmadığımız için biraz tuhaf geliyor.çok fazla güzel kesinlikle izleyin diyeceğim bir film değil çünkü böyle yapılmış yüzlerce film var ancak izlenir.7/10