Sıkı Dostlar
    Sıkı Dostlar hakkında görüşlerin ?

theyurdal
    theyurdal

31 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
    film tanrı kenti anımsatıyor bu tür filmler guzel oluyor 10 uzerinden 8.3
    Şamil Ö.
    Şamil Ö.

3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Uzun ve kafa karıştırıcı bir film olmasına rağmen akılda kalıcı bir mafya filmi. 2 defa izlenmesinde fayda var
    Bkz: bir Baba değil.
    sinema
    1 ziyaretçi
    17 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
    Kan akışı gibi bir temposu olan film. Mafya, planlar ve tabi ki de yasa dışı işler. Para için öldürülen adamlar ve mafyanın ta kendisi anlatılıyor. İzlemesi zevkli. Senaryosu ayrı bir güzel, oyunculuklarla ete kemiğe bürününce kendini izletiyor. Usta yönetmeniz Martin Scorsese iyi bir iş çıkarmış. Entrikalı bir mafya filmi yapmış. Hem eğlenceli, hem etkileyici. Godfather kadar olmasa bile yinede göz doyuruyor. İzlenmesi gerek bence. Şarkılarıyla filme farklı bir hava katılmış. Barlardan, hapishanelerden, karmaşık planlardan derlenmiş, oluşturulmuş bir eğlenceli entrika, Kan bağları olmasa da birbirlerini sıkıca bağlanmış birkaç ganster. 10/8
    --twilight--
    --twilight--

12 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    5 üzerinden 5 müthisti..mafya filmlerinin en iyisi
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

17 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Robert De Niro bu adamın filmi kötü olurmu yine almış tek başına götürmüş filmi şiddetle tavsiye ediyorum bir sn olsun heyecanın azalmadığı merak uyandıran arşivlik film izleyin pişman olursunuz
    jamesbond-2
    jamesbond-2

22 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi mafya filmlerinden biri.Para kazanmanın bir yandan çok kolay olduğunu fakat öbür taraftan da sonuçlarının ne kadar ağır olabileceğini anlatan oyunculukların mükemmel olduğunudan söz etmeye gerek duymadığım izlenmeyi hak eden bir yapım.Ve son olarak asla kimseye güvenme...9/10
    sahan33
    sahan33

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Joe Pesci tek başına filmi izleme nedeni , Robert DeNiroda mükemmel ( o sinsilik , patlamaya hazır bomba durumları süperdi )

Film zaten malum türünün en iyi 10 filminden biri 10/9
    paranoias
    paranoias

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    kanmca trnn en iyisi , joe pesci bal bana yeter bunu syleyebilmek iin..izlemeden lmeyin
    ekicizeki
    ekicizeki

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
    otobiyografi tarzı bir gangster filmi..bazen sıkıcı olabliyor ama yinede izlemeye değer.. empire dergisinin top 500 ünde 5.sırada olduğu için bile izlenebilir..10/7,7
    cabufu
    cabufu

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Bence puanını hiç haketmeyen,abartılmış bir film bundan çok daha güzel filmlerin bundan aşağıda puan(Gladiator 8.4-Green mile 8.4) aldığına inanamıyorum.
    suadiyekartali
    suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    polisiye sevenler mutlaka izlemeli çunku türünde zirveyi zorlayabilecak bir film.10/9
    Chev
    Chev

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Çok başarılı bir film. Uzun süresine rağmen harika işlenmiş.
    Martin Scorsese büyük bir usta ve bunu her seferinde kanıtlıyor.
    sabio-2
    sabio-2

8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    müzik hiç durmuyor kaliteli yönetmenler müzikle de çok alakalı hakikaten
    el-padrino
    el-padrino

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Muhteşem film.Yorum yapılcak bi yanı yok.İzleyin kendiniz görün.9/10
    nyet-
    nyet-

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    hep godfather serisiyle karşılaştırılmıştır.. godfather goodfellasa göre daha lirik bi anlatım içeriyo.. goodfellas ise daha realist..