Dönüş
    3,9
    Dönüş hakkında görüşlerin ?

korkmaz-banu
    korkmaz-banu

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    İzlendiğinde yönetmeni bilmeseniz de evet bu kesin almodovar filmidir dedirten,keyifli,seyredilesi ama beni diğer almodavar filmleri kadar etkilemeyi başaramamış bir film..
    skr-mrt
    skr-mrt

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Beni film kadar hatta filmden daha çok filmin afişi etkiledi. Evet fotoğrafla bayağı oynanmış ama mükemmel güzellikte bir afiş
    clavert-8686
    clavert-8686

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    klasik almadoar filmi.Sinema dili gayet iyi..
    can-sahinler
    can-sahinler

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çokiyi bir film gidin derim
    b-ac
    b-ac

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    erkek izleyicilerin pek hoşlanacağını sanmıyorum..
    mükemmel olmasa da izlenesi bir film olmuş..
    neyzenburuc
    neyzenburuc

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    güzel film ama beklediğim bu değildi açıkçası
    senaryo kısıtlı ve yetersiz kalmış.
    fpegasos
    fpegasos

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    tekrarlıyorum çok içten ve kadın dünyasını çok iyi anlatan bir filmdi. bir de arkadaşlar sizden ricam filmde penelope cruz'un söylediği şarkıyı bilenler varsa paylaşırsa çok sevinirim.
    bewhy-2
    bewhy-2

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Mükemmel olmasa da zaman geçirmek için izlenebilecek ilginç senaryosu olan bir film.. 6.5/10
    popstarselcukbaba
    popstarselcukbaba

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Almadovar antipatimi sonlandıran film..Kusursuz bir yönetmenlik,Agustina rolündeki Blanca Portillo inanılmaz..

Senaryo ilk başlarda basit görünse de sonradan sürprizlerle renkleniyor,mükemmelleşiyor..

Kısaca Volver klasik mertebesine ulaşması gereken,2006'nın en iyi 5 filminden biri...
    haylan-18
    haylan-18

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Almodovarın bugüne kadar imza attığı tüm filmleri beğenen bir kişi olarak bu filmde biraz hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.annem hakkında herşey,konuş onunla,kötü eğitim filmlerinden aldığım tadı ne yazık kı alamadım.senaryonun hayal gücünü fazla zorlaması,filmi diğer yapıtlarından az beğenmeme sebep olan en önemli unsur.
    tolga944
    tolga944

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    sikilmadan izledigim kadinlari anlatan,ama belkide penolope cruz hayranligimdan dolayi dahada dikkatimi verdigim(tugbaya benzemeside cabasi)gayet te hos bir film,tavsiye ederim:)
    meekcan
    meekcan

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Turk sinemasi tadinda kendimizden biseyler buldugumuz sicak bir film...
    kiremitkafa
    kiremitkafa

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    filmi beğenmedim. konuş onunla ve annem hakkında her şey'den sonra almodovar'dan böyle bir film beklemiyordum açıkçası. kan emen peçeteler, tepeden penelope hanımın göğüs boşluğuna odaklanmalar, kocaman kalçalı mimik yoksunu kadın oyuncusu bir tarafa ensest gibi ciddi bir olaydan sonra yaşanan travmanın bu kadarcık olması bana hiç inandırıcı gelmedi. film ekibi? kürek, ip, bant aldığı için kadından huylanan dükkan sahibi? öyle çok yer havada ki... senaryo çok kalabalık ve bu kalabalıklığın içinde derdini anlatamayan bir film var. filmin belirgin bir sonu olup olmaması önemli değil fakat sonuca giden yola döşenen taşların pek çoğu ayak kaydırır cinsten.
    felidaela
    felidaela

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    'Konuş Onunla' dan sonra izlediğim ikinci Almodovar filmi.İkisinin de tadı damağımdadır.Bu filme kötü diyenleri anlayamadım.Başından sonuna kadar sizi içine alan bir duygu yoğunluğu var.Hele o Penelope’ nin şarkısı içime işledi.Ayrıca çok da başarılı oynamış. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.10/9
    edabuyun
    edabuyun

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bence son zamanlarda izlemeye değecek ii filmlerden birisi.hele bide buna penolope crouse'un güzelliği de eklenince tam bir seyirlik oluyo.ayrıca akdeniz kültürüne de çok sıcak bi açıdan yaklaşılmış.dejenere olmuş aile ilişkileri ii bir bakış açısından değerlendirilmiş.bence izleyin!!!!!