Take the Lead
    4,2
    Take the Lead hakkında görüşlerin ?

iste-budur
    iste-budur

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    müzik ve dans konusunda gayet iyi olduğu kesin.ama filmde bunun dışında hiçbir şey yok.tamam danslar güzelde kardeşim,insan biraz o tutkuyu gözler önüne serecek bir harekette bulunur.sadece dans veya müzik izlemek istiyorsanız bir dans dvd'si almanızı öneririm.ya da take the lead'i izleyip nefisinizi köreltebilirisiniz.çünkü bunu dışında her şey gelişi güzel işlenmiş.bu da filmi sıkıcı olmaktan öteye götüremiyor.
    ezgikilicarslan
    ezgikilicarslan

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ya arkadaşlar ben ne kadar yaşlansada arklarım ne kadar ezik fln desede antonio banderası çoooooook seviyorum bence yaptığı film ne kadar yavan olsada adam yetiyo zaten film için ayrıca film çoook güzeldi özellikle sarışın kızla antonionun yaptığı dans
    karotenn
    karotenn

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    benim tek şikayetim var film le ilgili.filmin sonunda mukemmle bi dans sahnesi var,en son sahnede.yanlız kısa bi zaman sonra jenerik akıyo...yani adama zorla oyuncuların isimlerini ezberlettiriyolar!olmaz boyle beyler:))agzım acık izliyorum bı sahneyi,ama jenerik kısa bi zaman sonra yine akıyo.kötü bi durum bu yani:((yine de defalarca kez izledim ama:)))
    numberorta
    numberorta

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    film oldukça güzel ancak dans dışında kalan konular çok kısa işlenmiş fakat dans sevenler için dörtdörtlük bir film.özellikle filmin bitişinde çok güzel dans sahneleri var
    soykannohut
    soykannohut

16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    dansı sevdiğimden midir bilmem ama film bana cok hos geldi. özellikle danslar müthiş. ancak kabul etmek gerekir ki vasat bir konusu var. ayrıca pek iyi işlenememiş.dansı seven için güzel şeyler var burda