JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Senaryodan ziyade dans sahnelerine önem verilmiş.Yönetmenin klip yönetmenliğinden geldiği izlendiğinde hemen anlaşılıyor zaten.Dansı sevenler için daha çok,diğer kesim izlerken biraz sıkılabilir.
Antonio Banderas çok güçlü bir performansla karşımıza çıkmışdı bu filmde. Güçlü sağlam adımlarla zorlu bir karar vermişdi. O bir dans hocasıydı ve dansı sevenlere dansı sunmaya çalışdı başardı. Farklı kesimlerden insanlara hitap etmesi çok güzel. Ve şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden tabi aktörümüzüde unutmamak lazım film Antonio Banderasla çok güzel olmuş...
inanılmaz bir film take the lead.Müzikleri büyüleyici.Saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz ve Oturduğunuz yerde dans etmekten kendinizi alamıyorsunuz.Favori dans filmlerimden.Özellikle yarışmadaki tango sahnesi kesinlikle görülmeye değer tüylerinizi diken diken edecek türden hemde.Dansı ve dans etmeyi seven herkes çok büyük bir keyif alıcak.Kaçıran çok şey kaybeder derim , ne yapıp edip izleyin.
çook güzel bir filmdi.. içeriği boş sadece dansları filmi götürüyo diyenler haksızlık ediyor bence.. bi kere konu olmasa dans için kim adım atardı.. bütünüyle çok güzel işlenmiş ve birşeyler anlatan bir filmdi.. iyi seyirler../9
ha unutmadan filmin sonunda jeneriği filmin içine işleme olayına bende bozuldum.. :D
müzik ve dans konusunda gayet iyi olduğu kesin.ama filmde bunun dışında hiçbir şey yok.tamam danslar güzelde kardeşim,insan biraz o tutkuyu gözler önüne serecek bir harekette bulunur.sadece dans veya müzik izlemek istiyorsanız bir dans dvd'si almanızı öneririm.ya da take the lead'i izleyip nefisinizi köreltebilirisiniz.çünkü bunu dışında her şey gelişi güzel işlenmiş.bu da filmi sıkıcı olmaktan öteye götüremiyor.
çok çok çok güzel bi film... aynı zamanda dansçıların süper ötesi olması film daha bir üst seviyeye taşıo.. çok beğendim kesinlikle izlemeyenler izlemeli
Kanal Dde izledim. Orjinal dilinde çok daha güzel olduğuna eminim. Güzel film. Merly Streepin kemanlı hikayesine çok benziyor. İzlemesi zevkli son dans sahneleri harika.
Bu kadar mükemmel yorumların üzerine ben fazla söyleyecek bir şey bulamadım.Standartların üzerinde bir film.Çok yakışıklı bir erkek ve çok güzel bir kızın hikayesini anlatmıyor.İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim ..1010