Kesinlikle çok orijinal,çok sıcak,içten,iyi kurgulanmış,değişik ve muhteşem bir film..Postmodern bir yapısı var ve tabiki bu yapı da filmi çok ilginç bir film kılıyor. Ben, hep aynı tarz filmlerden bıkanlara bir tatil arıyorlarsa kesinlikle bu filmi öneririrm.8,5/10
Sadece fantastik filmlerin çoğundan saçma olmakla kalmamış, kendi içinde de son derece tutarsız bir film ortaya çıkmış. Ben de filmin sonunda elbet böyle bitmez, ilginç birşey olur diye bekledim ama bir yandan da ne olursa olsun filmi kurtaramayacağını düşündüm:) izleyiciyle resmen dalga geçilmiş. Hiçbir orjinallik de yok filmde. Ne senaryo, ne oyunculuk. Dustin Hoffman nasıl oynamış onu da anlamadım.
Bu filmde Emma Thompson ve Dustin Hoffmanın oyunculuklarına bir kez daha hayran kaldım. Çok orjinal bir konuyu işlemişler. Başlarda sıkıcı gelebilir; ama sonra olaylar rayına oturunca filmin sonu hakkında merakınız kabarıyor. Süper bir film olmasa da kesinlikle seyredilmesi gereken bir film bence..
Bu filmi izledikten sonra hiç bir filme ön yargıyla yaklaşmamam gerektiğini anladım.mükemmel bir senaryo iyide işlenmiş.filmi izledikten sonra insan şu soruyu sormaktan kendini alamıyo aslında bütün hikayeler varmı gerçekmi,bir yazarın kaleminden çıkan sözcukler aslında dünyanın bi ucundaki bir yaşammı işte filmin bende braktıkları...