Lütfen Beni Öldürme
    3,9
    Lütfen Beni Öldürme hakkında görüşlerin ?

dj-eight
    dj-eight

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    nacizane fikrimdir ... izlenecek cok daha hoş filmler olduğunu düşünüyorum ..
    yorumlara aldanmamak gerek diyor 4/10 verdiğimi belirtmek istiyorum ..
    toxicty
    toxicty

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
    sınemasına gıttım ılk basta cok ılgınc gelıyo sıze fılm heyecanlanıyosunuz fakat ılerleyen dk.larda ıstedıgnızı alamıyosunuz :((
    vforvendeta
    vforvendeta

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Koku filminden sonra ikinci kez hayal kırıklığına uğradım. Yorumlara,filmin puanına ve senaryosunun ilginçliğine bakıp izledim ve hüsrana uğradım filmin başı gerçekten güzel başladı ve çok şey vaat ediyordu güldürme konusunda ama sadece başlangıcı güzeldi devamında hiçbir atraksiyon yoktu ben yandım siz yanmayın :) 3/10
    berkdundar
    berkdundar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    belkide dram filmlerini fazla sevmediğim ve sıkıcı bulduğum içindir, filmi beğenmedim. film 2. planda komedi filmi gibide gözüksede bu konuda da başarısız ve itici geldi. Bütün bunlara rağmen filmi sabırla izledim, sırf sonunda beni şaşırtması umuduyla. çünkü film size değişik bir son verecekmiş hissi veriyor.yani en azından bu kadar da kötü olamaz, sonunda ilginç bişeyler olmalı dedim. ama o da olmadı. çok sade bitti..ufak bi değişiklik sadece oldu..o da hiç tatmin edici değil..
    aslansay
    aslansay

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    sakın şaşırmayın filmdeki bazı yerler bana nedense fight club filmini çagrıştırdı ordada hayattan sıkılmış insanlar vardı şizofrenik bir öyküsü vardı buda benzer bir öykü aslında ama çok daha sıkıcı...
    denizxsahin
    denizxsahin

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Film çok heyecanlı bir şekilde başlıyor ama sonra....Yani nebileyim daha hareketli ,kovacalamalı, soru işaretleriyle dolu bir film bekledim.Ama genede sonunda acaba ne olacak sorusu kafama yerleştiği için fena film değil.Senoryosu farklı.Farklı birşeyler izlemek isteyenlere tavsiye ederim