Ngonendir
1 değerlendirme
17 Mart 2022 tarihinde eklendi
Kurgusuyla, konusuyla kendini izlettiren bir film. Yaratıcılık ve yazma üzerine ilahi bakış açısını anlamamızı sağlayan; kader değişebilir mi? sorusunu sorduran , yazarin tıkandığı anlari , bir eserin dogum sürecini, güçlü yazarların güçlü ve gerçek kahramanlar yaratabileceğini gösteren, yaşam üzerine düşündüren gercekle kurgunun iç içe geçtiği fantastik bir film.Komedi filmi değil.
yılın ve sinema tarihinin güzel yerlerinde görmeyi umduğum bir film komik ve çok derin bir alt yapısı var ben çok sevdim sinemada farklı hazlar duymak isteyen insanlardansanız kaçırmayın...
harika ya. film muhteşem. tam bir başyapıt. psikoloji, felsefe, hayat ve yaşamak üstüne fantastik bir senaryo. yalnız görüntü yönetmeni daha iyi iş çıkarabilseydi, filmi iyi satarlardı.10/10.
gözden kaçan 2006 filmlerinden biri...olay örgüsü ve kurgusu bence inanılmaz... hikayenin harika bir felsefesi var... içinde ayrı ayrı harika detaylara da sahip... son zamanlarda izlediim en özel, en saalam filmlerden biri...gözden kaçırılmayacak kadar deerli...
Keyif verici bir seyri olan senaryosunun tavan yaptığı yönetmen marc foster ın konuyu etkileyici bir şekilde anlattığı bir film bu.will ferrell ın bir dram da da oynayabildiğini görmek hoş.emma thompson ın oyunculuğu çok iyiydi,dustin hoffman ın oynadığı karakter biraz abartıydı ama değişik bir renk katmış filme.Film benden tam 10 üzerinden 10 almak üzereydi ki (spoiler)harold crick ölmedi,neredeyse çok hoş bir trajediye tanık olcaktık ki harold crick ölmedi.galiba farklı sonla izleyebileceğimiz dvd si mevcut ama keşke filmin orjinali dramla sonlansaydı.yine de izlenilmesi gereken(sırf senaryosu için bile izlenir)güzel bir film ama 10/10 değil:D
Bu film bence bu puandan daha fazlasını hakediyor. Çok iyi farklı güzel bir film. Ama sanırım herkese hitap etmiyor. Size tavsiyem şu, klişe filmlerden sıkıldıysanız bu filmi izleyin. 10/10
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerdendi, hala kafam da sahneler gidip gidip geliyor, türünü saptayamadığım, ama her türde ilk 3 e oynayabilecek bir film,anlatıcak kelime bulamıyorum,
lütfen, oturun, bu filmi izleyin, ama sakın tek başınıza olmayın, bir anlamı kalmıyor, yanınızda eşiniz, sevgiliniz, dostunuz vs vs bi çok kişi olsun, ama en azından birisi olsun.. izleyin, snra düşünün...
kesinlikle felsefesinden, oyunculuğuna, finalinden başlangıcına, ana fikrinden satır aralarındaki mesajlara, kısacası herşeyi ile bir baş yapıt, bir kült film izleyeceksiniz..