Lütfen Beni Öldürme
    3,9
    Lütfen Beni Öldürme hakkında görüşlerin ?

züleyha s.
    züleyha s.

6 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    izlemelisiniz, yapcak pek yorum yok sadece izlemelisiniz, pişman olmayacaksınız ve etkisini uzun süre hissedeceksiniz, sıcacık bir film olmuş.
    Rollercoaster
    Rollercoaster

31 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Bu kadar gerçek üstü bir hikayeden yola çıkarak,izleyicide bu kadar samimi duygular oluşturabilecek ender filmlerden biri.Komedi,dram,romantizm,hepsinin güzel bir karışımı.Oyunculuklar gayet yerinde ki ben en çok Dustin Hoffman'ı beğendim.Will Ferrell'in yerinde daha sansasyonel bir isim olsaydı belki çok fazla ses getirebilirdi.Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum...7,5/10
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

30 Eylül 2012 tarihinde eklendi
    uzun zamandır böyle garip ama tatmin edici bir konulu film izlememiştim gerçekten iyi konuya sahip ve oyunculuklada birleşince ortaya güzel bir yapım oluşmuş tavsiye ederim eğleneceğinizden emin olabilirsiniz iyi sehirler
    juve-baby
    juve-baby

30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Emma Thompson ın zirve yaptığı çok ilginç ve güzel bi film (B) ..***..
    ozkandwd
    ozkandwd

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    çok çok süper bi film diyemm ama izlenebilir ve izlenlmeli bence rezarvuar köpeklerınden 10 kat daha iyiydi:)
    ozana99
    ozana99

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    çok güzeldi. daha yeni izledim. tadı damağımda kaldı. sanırsam yarın kurabiye yiyecem.
    askiserhat-1907
    askiserhat-1907

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Farklı ve güzel bir film olmuş. Başlarda biraz sıkılsanız da filmin ortalarına doğru meraklanıyorsunuz. Bence izlenmeye değer. 8/10
    spedo
    spedo

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmin Dvdsini edinince, önce pek ilgimi çekmedi, elime aldım, tekrar rafa kaldırdım, bir türlü izlemedim. Biraz önce izleyince, Dvd sini aldığım günden bugüne kadar izlediğim kötü filmlere üzüldüm. Gayet iyi bir senaryo, oyunculuk güzel, kısacası filmin içinde herşey var, tavsiye ederim.
    sinema
    1 ziyaretçi
    13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir senaryo. Harika bir film. Kesinlike İzleyin.
    fatih-2007
    fatih-2007

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Harika bir senaryo, mükemmel oyuncular. İzleyin, pişman olmayacaksınız.
    gzdeulkn
    gzdeulkn

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Oyuncular mükemmel,konu sıradışı..Kısacası güzel,izlenesi bir film..
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    oldukça başarılı.oyuncular çok iyi,konusu ilgi çekici ve sürükleyici.sıkılmadan ve pişmanlık duymadan izlenebilecek bir film,özellikle bazı sahneler ve ayrıntılar gayet yerinde kurgulanmış ve senaryoya oturtulmuş.
    denito-2
    denito-2

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
    harika kurgusuyla , mükemmel oyunculuklarıyla , iyi düşünülmüş finaliyle; kesinlikle izlenmesi gereken müthiş bir film ..
    dr-
    dr-

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Finali müthiş olan bu film aynı zamanda tekdüze bir yaşamı da konu alıyor..Kadronun güzelliğini de söylemeden geçemedim doğrusu 10/8
    bkocak02
    bkocak02

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Sinemalarda beklenen ilgiyi görmedi fakat bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film kesinlikle tavsiye ederim ;)