Bu kadar gerçek üstü bir hikayeden yola çıkarak,izleyicide bu kadar samimi duygular oluşturabilecek ender filmlerden biri.Komedi,dram,romantizm,hepsinin güzel bir karışımı.Oyunculuklar gayet yerinde ki ben en çok Dustin Hoffman'ı beğendim.Will Ferrell'in yerinde daha sansasyonel bir isim olsaydı belki çok fazla ses getirebilirdi.Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum...7,5/10
uzun zamandır böyle garip ama tatmin edici bir konulu film izlememiştim gerçekten iyi konuya sahip ve oyunculuklada birleşince ortaya güzel bir yapım oluşmuş tavsiye ederim eğleneceğinizden emin olabilirsiniz iyi sehirler
Filmin Dvdsini edinince, önce pek ilgimi çekmedi, elime aldım, tekrar rafa kaldırdım, bir türlü izlemedim. Biraz önce izleyince, Dvd sini aldığım günden bugüne kadar izlediğim kötü filmlere üzüldüm. Gayet iyi bir senaryo, oyunculuk güzel, kısacası filmin içinde herşey var, tavsiye ederim.
oldukça başarılı.oyuncular çok iyi,konusu ilgi çekici ve sürükleyici.sıkılmadan ve pişmanlık duymadan izlenebilecek bir film,özellikle bazı sahneler ve ayrıntılar gayet yerinde kurgulanmış ve senaryoya oturtulmuş.