oktaysar
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
şimdiye kadar bukonuda bir film izlememiştim.Gerçekten çok orjinal ve kaliteli bir yapım.bu kadar az puan alması anlaşılacak gibi değil.. Asla puana aldırmayın ve izleyin..
gerçekten çok ama çok farklı bir senaryo.çok ilginç bir film.kesinlikle izlenmeli diyemeyeceğim elbette arşivlik bir film değil ama 8/10 veriyorum ben.fakat izlediğinizde iyi ki izlemişim diye düşüneceğiniz etkileyici çok tatlı bir film
Bu filmde Emma Thompson ve Dustin Hoffmanın oyunculuklarına bir kez daha hayran kaldım. Çok orjinal bir konuyu işlemişler. Başlarda sıkıcı gelebilir; ama sonra olaylar rayına oturunca filmin sonu hakkında merakınız kabarıyor. Süper bir film olmasa da kesinlikle seyredilmesi gereken bir film bence..
filme açıkcası çok düşük beklentilerle gittim ama gerçekten çok hoş bir film çıktı karşıma kugusuyla oyunculuklarıyla bence bu sene izlediğim en iyi filmlerden birisi tavsiye ederim... yalnız anlamadığım bir konu filmin 1. bölmü boyunca yukarıdaki mikrofonlar çok rahat bir şekilde görülüyordu bu kadar bariz olunca acaba sonuyla bir i lgisi var mı diye düşündüm ama hiç bir şey çıkmadı ilginçti yani:)
kesinlikle sitedeki puanına aldanmayın ve izleyin iyi bir hikayeye güçlü oyuncularda eklenince ortaya cok güzel bi film cıkmış özellikle maggie gyllenhaal cok etkiledi beni güzeldi
Bence film çok başarılı. Özelikle konusu açısından günümüzdeki tipik ve birbirinin aynı filmlere benzemiyor. Sonunun böyle olmamasından yanaydım ama filmdeki yazarın nedenini duyunca başka türlü bir sonun uygun olmayacağına kanaat getirdim. İzleyin, görün. Ayrıca yönetmen Marc Foster olunca filme kötü yorum yazmak pek mümkün olmuyor. Yönetmenin diğer filmlerini de izlemenizi şiddetle öneririm. (Özellikle "Stay"i. Eğer onu izlemeden bu yorumu okuyorsanız ve onu izlemeyi düşünmüyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz.)
Filmin Dvdsini edinince, önce pek ilgimi çekmedi, elime aldım, tekrar rafa kaldırdım, bir türlü izlemedim. Biraz önce izleyince, Dvd sini aldığım günden bugüne kadar izlediğim kötü filmlere üzüldüm. Gayet iyi bir senaryo, oyunculuk güzel, kısacası filmin içinde herşey var, tavsiye ederim.
Prestige`e verilen 9 ortalama ve "basyapit" yorumlari ardindan bu sitede bir filmin 6.3 ortalama almasi ancak onun iyiliginin gostergesi olabilir. Insanlarin gerek kadrosu gerekse senaryosuyla tamamen gosteris uzerine kurulu Prestige`i boyle yuceltip bu filmi yermeleri bana ancak cevremizde artarak karsilastigimiz gosteris meraklilarini cagristiriyor. Tabiki bu filmde mukemmel degildi (ozellikle herkesin tercih etmeyecegi final sahnesiyle) ama seyircisiyle icli-disli olan ve anlatmak istedigini, diger orneklerine gore, gozumuze sokmadan, iyi dialogla anlatmaya calisan, ici dolu bir filmdi. Ve izlenmeyi hakettigine emin olabilirsiniz.