Sheitan
    1,8
    Sheitan hakkında görüşlerin ?

pelin-edward-norton
    pelin-edward-norton

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok fazla pornografikti ve iğrenç sahneler vardı ya bu arada belluci nerdeydi hiç göremedim
    sweet-emotion32
    sweet-emotion32

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film çok saçma hiç izlemeye değmez bence
    dejavu-mrt
    dejavu-mrt

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Belluccinin hatrına bile izlenmicek bi flim kötü kere kötü bi hikayesi yok saçma sapan bişi "zamanı" bol olan arkadaslara bile önermem....
    fourty4
    fourty4

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü film izledim ama en kötüsü buydu heralde hiç bişey vermemişler,bu filme güzel demek için sanatsal bakmak lazım ben sanatçı değilim, iyikide değilim:) berbattı..
    furkankarakullukcu
    furkankarakullukcu

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    *sadece Belluci için.*
    RamsesII
    RamsesII

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Filmin puanı ve olumsuz yorumların oranına baktığınızda söylenecek fazla şey kalmıyor.Çok kötü bir filmdi.Gereğinden fazla cinsellik,basit konu..Vasat bile değil.Filmle ilgili söylenebilecek tek olumlu şey:Vincent Cassel ve iyi bir performans...
    candan-omer
    candan-omer

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    çok kötüydü
    MaiMai
    MaiMai

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bunca yıldır film seyrederim ve ne kadar kötü de olsa yinede emeğe karşı saygımdan bişey diyemem ama bu film film bile demek gelmiyor içimden çekilebilcek en kötü yapım. daha kötüsü olamaz
    7ut0
    7ut0

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    dvd sini izledim ve pişman oldum sanırım piyasa amaçlı zorlama yapılmış bir film
    Chuck-Cole
    Chuck-Cole

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    film hakikaten değişikti kendini izletti. vincent cassell çok iyiydi. ne çok kotuydu ne çok iyiydi. ama kotu bir yanı varsa ismini sheitan olmasıydı. ismi baska birsey olsaydı . insanlar o beklentiyle izlemez ve daha farklı yorumlarda bulunurlardı!
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bu filmi çıktığı zaman sinemada izlemiştim gerçekten arkadaşlar çok kötü bir film 2 tane kız vardı önümde filmin sonları öyle bir hal alıyor ki çıkmaktan başka bir şanslrı kalmamıştı zaten neden bu tür filmler çekerler anlamam konu olarakta saçmaydı filmin sonunda çocuğun gözünü çıkartıp bebeğe takması ve gülen mutlu bir aile tablosu çizilmesi de ayriyetten başka bir tuhaflık başı biraz ilginç gelebilir oda sizin beklentilerinizden dolayı ama çok kötü bir film olmuş
    sinema-2
    sinema-2

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    film garipti ama ööle çok kötüydü ıyk oldum falan değil.ben hiç sıkılmadan izledim ve beğenip beğenmemek konusuna gelince bi fikir belirtemiycem.elma kadın yılan gibi mitolojik öğelerle adem ve havva hikayesinede göndermeler vardı film boyunca.
    mestinon
    mestinon

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    cassel filmin sonunda boynuzlu bir seytana donusup herkezi kılıçtan gecirseydi ...işte o zmn vizyondaki diger filmlerden hicbir farkı kalmazdı ve film herkezin begenisini toplardı diye dusunuyorum..bence film tam bir kara mizah ve son sahneyi gorupte sırıtmamak elde degil .Degisik bir tat almak icin mutlaka izlenmeli..
    nylsue
    nylsue

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    şu şeytan adıda acemi yapımcıların favori ismi.Bu şeytan filmleri artık çok sıkıcılaştı.
    sesqie
    sesqie

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten çok kötüydü yani ben mantıklı bi konusu olur die bekliodum ama saçmalık tam anlamıyla.ilk yarı zaten anlamsızdı bayaa bi güldük,ikinci yarıda korkmadıkta baya bi iğrenç sahne wardı bence hiç izlemeyin sıkılırsınız...