3,2
Sınır Ötesi hakkında görüşlerin ?
31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok kopuk bir filmdi.Saçma bulduğum yerleri çoktu ama anlatmayayım şimdi burada. Sadece gerçek bir hikayeden uyarlandığı için izledim sonuna kadar. 5/10
29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Muhalif ve eleştirel olabilecek bir filmken kötü bir yönetmenin elinde eriyip gitmiş bir film.Çok zayıf 4/10
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Juarez'deki olaylara dikkat çekmeye çalışan bir film.Umarım başarmıştır...
28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşım şu mukkemel kelimesini lütfen biraz dikkatli kullanın her filme mükemmel denirmi yaw.Bence film sıradan hatta daha alt.Mukemmel dersen Esaretin Bedeli,Baba,Titanik gibi filmlerle eşdeğer tutarsın buda onlara bi saygısızlıktır.Bu kadar kolaymı yani.Sen Jennifer Lopezi seviyon die film mükemmel diyosun ve sinemayı gerçek manada ve tamamen sanatsal değerlendiren insanları yanlış yönlendirme yapıyosun.Burdaki birçok insan yorumları okuyupta filmi alıyor.Haksızsam biri haksızsın desin..
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence böyle filmler daima yapılmalı.yapılan bircok bos filmin aksine bu tarz filmler insanların düsünmesini saglıyor.dikkatli izlendigi sürece basarılı bi film ve filmdeki psikolojiyi görüntüye cok iyi aktarmıslar.sahsen ben cok begendim 10/10:)
2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Lopez ve Banderas 'ın oyunculukları bu filmde çok kötü, sanki istemeye istemeye oynamışlar gibi, senaryoda da kopukluk var, 10/6
10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu filmin konusu gercektir arkadaslarr..özellikle bu tarz filimlerin sürekli yayınlanmasını benliğimizede birşeyler katarr. ama bazı arkadsların cok alakasız elestiriler yaptığını görüyorumm(yok karanlıkta cekilmiş yok bilmem ne)..