ali-ekmekci
7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir filmdi gerçek bir öyküden alınmış olması ve köpeklerin o kadar zaman hayatta kalmaları müthişti bu filmi beğenmeyen arkadaşların pek hayvansever olduğunu sanmıyorum bana göre çok güzeldi
ya baktımda yorumlara 4-5 defa seyrettim diyor bir arkadaş. her canın sıkıldığında evine her misafir gelişinde defalarca seyredeceğin ve ve seyrettireceğin bir film
kaç kere izlediğimi bilmiyorum inanılmaz süper bir film..köpekleri seviyorsanız eğer macerada seviyorsanız izleyebileceğinizin en iyilerinde.11 vermek istiyorum
Haftasonu kardeşimle beraber seyrettim. İkimiz de çok beğendik. Artık filmlerdeki gereksiz cinsellik ve şiddetten o kadar sıkılmıştım ki bu film iyi geldi. Üstelik 13 yaşındaki kardeşim için de sorun yaratmayacak bir filmdi. 10/8 diyebilirim.
mükemmel bir film. görsel efekt ve hikayenin gectiği yerlerin mükemmelliği filmin güzelliğine güzellik katmıs. filmdeki köpeklerde bi harikaydı en cok onları sevdim zaten.
bu film için verilen puan'a yazık derim,ben bu film'i 4 kez izledim ezberledim diyebilirim ilk seyrettiğimde sinema'da sonra dvd'de.. ben bu film'e 10 üzerinden 9.9 veririm
beni ağlatan bir film :) hayvanları çok sevdiğimdenmidir nedir çok duygulanmıştım yaaa ::( film çok güzel dram macera belgesel tadında bir film izlenmeye değer pişman olmıyacaksınız bence izleyin
Agladim ben bu filmde ya cidden duygusal bir film ozellikle icinizde barindirdiginiz bir hayvan daha da fazla kopek sevginiz varsa gozyaslarinizi tutamayacaginiz cok begendigim belgesel tadinda bir film.10/9