Gönül Yarası
4,4

Amir Han
Amir Han

16 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Etkileyici finalini yıllarca unutmak mümkün değil. Daha önce dizide uyum içinde çalışan oyuncular buradada gayet iyi oynadılar. Aslında kadroda ki tüm oyuncularda elinden gelenin fazlasını yaptılar. Şener Şen'i anlatmaya gerek yok ama bir Timuçin Esen ya da Devin Özgür Çınar ilk filmlerinde geleceğin iyi oyuncuları olacaklarını hissettirmişlerdi. Güven Kıraç kısacık rolünde bile babası ile olan sahnesindeki tiradı oscarlıktı. Yavuz Turgul'dan daha extrem bir film beklerdik ama senaryo ve işleniş yavan kalmış. Oyunculukların sayesinde film çıta atlamış. Ama Yeni camii'den yeni hayatlara bir metafor oluşturma tam bir usta işi olmuş. Muhsin Bey filmini bizim evin önünde çekmişlerdi hiç unutmam o günleri. Umarım hep kaliteli filmler ile anılır Şener Şen ve Yavuz Turgul ikilisi.
Chev
Chev

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bana kalırsa Yavuz Turgul, en kötü yönetmenlik performansını bu filmde sergilemiş.Sadece ama sadece oyunculuk performansları için izlenebilecek filmlerden..Yukarılardan sarkan mikrofonlarda cabası..
banadolu
banadolu

30 Ocak 2005 tarihinde eklendi
gönül yarası her sahnesiyle bir yavuz turgul filmi ama bi muhsin bey,bi eşkiya diil.oyunculuklar başarılı,diyaloglar güçlü de olsa sürekli bir konunun bitmez tükenmez şekilde tekrarlanması nedeniyle çok iyi bir film olma fırsatını tepmiş.yine de ii bi türk filmi ve turgul'un 8 yıl sonra dönüşü nedeniyle önemli
cemol
cemol

26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
İzleyince Yavuz Turgul’un filmi olduğunu anlıyorsunuz.Gayet iyi bir film.Bakalım oskara aday olabilecek mi , ama ’’Eşkiya’’ kadar güçlü bir yapım değil bence.Zira ’’Eşkiya’’ oskara aday olamamıştı.Tabii filmin kalitesinden başka birçok etken var bunda.
emreavcar
emreavcar

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Yavuz Turgul' ile Sener Sen'in uzun bir aradan sonra beyazperdeye donus filmi olan "Gonul Yarasi", duzeyli oyunculuklari, abartidan uzak anlatimi, titiz goruntu calismasi ve Turgul'un elinden cikan, kimi zaman etkileyici diyaloglari ile son zamanlarda karsimiza cikan eli yuzu duzgun Turk yapimlarindan biri. Ancak kimi ufak itirazlarim var filme. Birincisi ilk dakikasindan itibaren oykusuyle seyircisinin ilgisini ayakta tutmayi basarsa da, fragmanlarinda verdigi gerilimli havayi filmin icinde yeterince yakalayamiyorsunuz, bir turlu o buyuk cikisi yapmadan yavas yavas finale hazirliyor seyircisini. Sener Sen ve tum yan roller oldukca keyifli performanslar sunuyor seyircisine. Ancak tum suksesine ragmen hicbir filminde oyunculugu ile beni kendisine inandiramayan Meltem Cumbul'un performansiyla ilk defa gozume girdigini soyleyebilirim. Timucin Esen de baslarda tutuk olmasina ragmen rolunun agirligini ortaya koydukca filme isinmis. Turgul'un Eskiya'dan 8 sene sonra cektigi film, her ne kadar bekledigim kadariyla beni %100 tatmin etmediyse de yine de gise amaciyla elde senaryosu dahi olmadan cekmeye baslanan onlarca Turk filminden fersah fersah iyi bir yapim...(6/10)
teomansonmez
teomansonmez

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Yavuz Turgul bu son filminde daha basit bir konuyu çok iyi işleyip çok iyi bir yönetimle dokunaklı ve güzel bir iş çıkarmayı başarmış.Elbetteki oyunculuklarında bunda payı çok büyük doğrusu.Şener Şen,Meltem Cumbul,Güven Kıraç,Timiçun Esen,Devin Çınar ve Sümer Tilmaç başta olmak üzere her biri başarılı performansları öne çıkmayı başarıyorlar.Yavuz Turgul'un en iyi olduğu noktalardan biri de hiç şüphesiz diyologları.Filmi izlerken çok içten,çok doğal diyologların olduğunu görüceksiniz.Müzik seçimi de övgüyü hakediyor.
Demirtas
Demirtas

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Şener Şen’in oyunuluğu dışında çok fazla birşey bulamadığım bir film. Bu filmde aşırı derecede bir 'Eşkıya' beklentisi oluştu. İnsanlar o tadı aradı ama ben açıkçası çok fazla beğenmedim. Vasatın üzerinde ,izlenir bir Türk filmi.
milla-jo
milla-jo

14 Şubat 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film. Harika oyuncular etkileyici bir konu gözyaşları içerisinde izlenilen bir film. Amacına ulaştı mı derseniz? Evet derim zira boğazımda bir şeylerin düğümlendiğini hissettim.
ozghan57
ozghan57

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmin iyi oturmuş bir sonu vardı. Ama başlarında aynı güzellik yoktu. Yani izliyorsunuz ama film sizi içine çekmiyor.Bu benim yorumum. Mutlaka çok beğenenler vardır.
bkmzsnm
bkmzsnm

13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
walla film bence kesinlikle çok güzeldi,yalnız meltem cumbul hariç.bu kadından bıkkınlık geldi artık.böylesine güzel bir kadroda onada yer verilmesi beni hayrete düşürdü.bunun yanında timuçin esen,devin çınar,güven kıraç ve tabii ki şener şen harikaydı.
son senelerin kesinlikle en iyi türk filmi.
direnbulut
direnbulut

1 Mart 2005 tarihinde eklendi
gerçekçi karakterleri ile göz dolduran bir film, ama her zamanki gibi Meltem Cumbulun oyunculuğu doğallıktan uzaktı, Şener Şen filmin tartışmasız lokomotifi, ama genç oyuncularında göz doldurduğunu söylemeliyim. Özellikle Timuçin Esen ve Devin Çınar enerjileri ve doğallıklarıyla filmin gerçekçiliğini yükseltiyorlar. Güven Kıraç herzamanki başarısını sürdürüyor. dediğim gibi Filmin doğallığını bir Meltem Cumbul bozuyor bana göre keşke daha yetenekli bir oyuncuya verilseymiş rol.
cebit-001
cebit-001

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlememiştim, vcd 'si çıkınca annemde merak ettiği için özellikle aldım ve izledikk. Filmi ben abartılldığı gibi bulmadım aaçıkçasıı..Hatta izlerken sıkıldım bile diyebilirim..Bir de izlerken dikkatimi çeken 2 şey oldu : Birincisi, yer olarak tam aklımda değil ama sanırım Aksaray'dan Taksim'e geçerken Oköprüdeki ay görüntüsü mükemmeldii..Ona hayran oldum..Ama ben hiç bir zaman öyle güzel görüntüyle henüz karşılaşamadım :-)
Diğeri ise film oyuncularının emniyetteki sahnesinde, M.Cumbul yarasını göstermek için elbisesini yırtıyordu. Fakat emniyetten çıktığı ve eve geldiği anda, elbisenin maşallahı vardı, hiçbir sökük ya da yırtık yoktu :-)
Filmimiz ne kadar güzel
Oscar'a aday adayı ama, değerlendiriciler karar vcerirken bence bunu gözden kaçırmazlar. (Şahsen ben bile gördüysem :-) )
Ama umarım yüzümüz güler ve filmlerimiz için güzel bir reklam olur..
Ama şunu da belirtmeedn gecemeyeceğim : Gerçekten herkes de muhteşemliklerini yine ortaya koymuşlar.. (Gerçi biraz M.Cumbul'da Yılan Hikayesi'ndeki tipleme, T.Esen'de de Gurbet Kadını'ndaki tiplemeyi de hissetmemek mümün diil )
okyanus311
okyanus311

30 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
duygusal boyutu hat safhada bir film.ancak yinede çok kaliteli bir film olduğunu söyleyemem.filmi bana göre önemli kılan en önemli faktör şener şen gibi bir ustanın bulunması ve yüksek bir performans sergilemesidir