Türk sinemasının son dönemdeki kaliteli yapımlarından bir tanesi.Müzikleriyle, içinde hissedilebilen insan öğeleriyle sıcacık bir film. Film cok duragan ilerlemesine rağmen üstün oyunculuklarla insanı sıkmıyor (bence!!). Filmin son sahneleri de bir o kadar derin izler bıraktı anlasılan üzerimde ki, yazacak kötü bir sey bulmakta zorlanıyorum acıkcası. Herkese iyi seyirler..
Eh işte... Vasatın biraz üstü, çok ama çok ağır tempolu bir film. Buna rağmen izleyiciyi pek sıkmıyor. Fena bir yapım sayılmaz, izlenebilir. Çok fazla bir şey beklememek lazım bu filmden. 8/10
offffffff harikaydı bu offff ii anlamda bi offf insanın bağıra bağıra offf diesi gelio muhteşemdi nefisti aşık oldum filme:)böyle güzel bi hikaye böyle güzel bi oyunculuk olabilir mi yau insan bi iki tane hata yapar ama bu filmde o da yok kusursuz film ben böyle filmler istiorum türk sinemasında lütfen böyle filmler yapalım
timuçin esen süper oynamış film genel olarak ağır bir tempoda ilerliyor seyre değer bir film mi derseniz şener şenin bazı filmlerinin kesinlikle izlenmesi gerektiğine inananlardanım ama bu filmi seyretmemek insana pek bir şey kazandırıp kaybettirmez kendi fikrimce
En iyi türk filmleri arasına girebilecek bir yapım zaten filmi izlemek için tek bir isim yetiyor Şener Şen müthiş bir iş çıkarmış tab i diğerleride filmin finali herkesi şok edecek türdendi konusu müzikleri filmin gidişatı herşey yerli yerindeydi herkesin izleyebileceği son yılların en güzel türk filmlerinden biri...