Gönül Yarası
4,4

dorukst
dorukst

14 Şubat 2006 tarihinde eklendi
film iyi oyunculuklar iyi özellikle timuçin esen ama anlayamadığım şey meltem cumbul nasıl olurda bu kadar iyi türkü okur.anlayabilmiş değilim yoksa o kadar iyi değil mi?
aslancan77
aslancan77

23 Şubat 2006 tarihinde eklendi
belki güleceksiniz ama ben filmi 7-8 defa seyrettim ve hersferindede duygu seline bouldum adeta..hayatımda ilkdefa bir filmden bu akdar etkilendim..oyunculuk olarak konu olarak ve de o muhteşem türküleri ile bence türk sinemasının yüzakı.düşünsenize ya amerikalı insanları bile ağlatmış izleyen turistler bile gözyaşları dökmüş bu filmde..neşet ustada adeta döktürmüş ya bayıldım..müzikler türküler harikaa..eşkıyadanda çok etkileyici geldi bana valla.timucin esen türkiyenin jönüdür.şener şen zaten anlatılmaz adeta bir usta.meltem ablamızda oyunculuğu kadar seside harikaymış onu gösterdi helal olsun herkese bu filmde emeği gecen herkese valla muhteşemmmmm
kemik433
kemik433

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kadrosuyla bile 10 numara denilecek film şener şen (üstad) meltem cumbul (ikinci bayan favorimdir) timuçin esen (yeni yeteneklerimizdendir) güven kıraç (yorumsuzdur)
izlenilir ağlanılır
water321
water321

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güsel bir izlemeye değer.
kenankarakurt
kenankarakurt

8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
onu bunu anlamam ama ben ş.urfada filmi meltem cumbul ve "GURBET KADINI" dizinin oyuncularıyla birlikte izledim. filmi. filim kötü ise bile bana muhteşem göründü. :)))) Filmin galası oldu diyebilirim. yaws filmin konusu neydi ya :)). her neyse dün gece muhteşemdi. Meltem hanımda güzeldi.
defakto307
defakto307

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
film gayet iyiydi aslında ama dediğiniz gibi senaryo çok iyi değil.sadece oyuncuların performansını ve tabiki şener şen'i izlemek için değer bir film
ua-elif
ua-elif

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
harika___mükemmel___bu fılmı hıc unutmayacaım...

herseyyle cook guseld...
okyanus311
okyanus311

30 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
duygusal boyutu hat safhada bir film.ancak yinede çok kaliteli bir film olduğunu söyleyemem.filmi bana göre önemli kılan en önemli faktör şener şen gibi bir ustanın bulunması ve yüksek bir performans sergilemesidir
mens494
mens494

4 Şubat 2006 tarihinde eklendi
gonul yarası film icin yazılacak bir yorum bulamıyorum.bu filmi bende buyuk bir etki bıraktı.ilk once sener sen ve meltem cumbul a tesekkurlerimi sunmak isterim..mukemmel bir film
sergeant-55
sergeant-55

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bir filmin kalitesini belirleyen en önemli şey.filmin başlangıcı ve bitişidir.bu filmde de bunu buldun.izlerken kimi zaman sıkılabilirisniz.ama kendi adıma söyleyeyim son birkaç yıldır izlediğim en güzel film..:-)
a-irmkllr
a-irmkllr

8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bence gerçekten hoş bir filmdi.tam anlamıyla türk ailesininin o etnik yaşantısını anlatan ve yaşatan bir film. ailece severek ve bir o kadar da hüzünlenerek izlenebilecek bir film. karılmaması gereken ve arşivlenecek bir yapıt bence. evet ilk başlarda sıkıcı bir gidişatı var ama sonralarda insanı kendisine bağlıyor bir şekilde. kimi zaman gülüp kimi zaman insanın ağlayası geliyor. yani bir başka boyuta ansızın sokan bir film. tabi şener şen'nin o mazlum ve bir o kadar kendinden emin bakışları, meltem cumbul'un kendini aşarak çok iyi bir oyunculuk sergilediği ve bence kendini aştığı veee en son sayın esenin harkulade oyunculuğu filmi izlenmeye değer bir film yapıyor. hele o son insanı bitiriyor. eğer sizde o sonu merak ediyorsanız hemen gidip bu filmi izlemelisiniz. şiddetle tavsiye ederimmmmmmmmmmmm iyi seyirler
minisirine
minisirine

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
tek kelimeyle SÜPERRRRRRR böyle filimlerin devamini bekliyorum TİMUÇİN ESEN de harikaydiiiiiiiiiiii by......
Ahmet T
Ahmet T

10 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Felsefesi olan ve insanı duygulandıran çok iyi bir film. İhtiyarlamış fakat henüz 'Dünya' ile tanışmamış bir adam.
Filmin başı pek sürükleyici değil. Kardaja sık sık mikrofonun girmesi de nahoş olmuş. Hikaye biraz daha gerçekçi ve zevkli işlense tam bir başyapıt olurdu. Ama yine de en iyi Türk filmlerinden biri!
Fatih Coşkun
Fatih Coşkun

9 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Filmde olabilecekleri tahmin edebiliyorsunuz. Detaylar çok işlenmemiş hızlı bi şekilde akıyor sahneler. Duygu olarak Muhsin Bey filmini hatırlattı ama o film bundan 2 gömlek daha üstün. Klasik bi film olamayacak kadar olmamış dediğiniz bazı yavanlıklar var. Tüm bunlara rağmen beklentisiz bi şekilde görüp izlediğinizde tokat gibi çarpan bi yanı da var.
Yavuz turgul filmlerinde hayatın varoşlarında yaşanan drama , aşk ve sevgiyle harmanlanıyor zaten insanı içine çeken de bu gerçeklik ... Puanım 5 üzerinden 4 ...