Zodiac
    3,8
    Zodiac hakkında görüşlerin ?

yavuzkasimay
    yavuzkasimay

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    herkesin beğenmeyeceği bir film, bence çok güzel. benim için senenin ilk 10 filminden biri. gerçek olay uyarlamalarını sevenler kaçırmasın. 10 üzerinden 9.
    santiago17
    santiago17

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten harika bir film .. film 2.5 saat ama 1 dakkasında bile sıkılmadım alıp götürüyor film sizi. 10 / 10
    sluckpeephole
    sluckpeephole

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Gereksiz,sonucsuz,sonu olmayan,cok uzun,sıkıcı bu filme sakın Fincher ne yapsa izlerim diyen entellektuel bakıs acısı genis :) arkadaslara kanarak izlemeyin,beklediğinizden kötü cıkacağına bahse girerim. 10/6
    Spartacus-2
    Spartacus-2

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Dikkatle ve isimlerin hafızada tutularak izlenmesi gereken bir film ,Gerilim sahnelerinin başarılı olmasıyla senaryonun güzel olması yinede filmi izledikden sonra,aradan geçen senelerden sonra ’aaa ben böyle bir film izlemiştim çok etkilenmiştim’ havası bırakmıyor...
    cnksy
    cnksy

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Yaşanmış bir hikayeden alınmış bir film,Amerikada yaşamış bir seri katil öyküsü,bir seven yada fight club beklemeyin derim filmden.Katili bulmaya beraber çalışıyosunuz filmde,bütün sahneler gerçekte olayların yaşandığı yerleriyle aynı yerde çekilmiş,durağan ilerliyor ama durağanlık rahatsız edici değil.Filmin dvd'sinde 27 dakikalık bir kamera arkası bölümü yer alıyor ve Türkçe alt yazıyla destekli.8/10.İyi seyirler.
    ersindurmus62
    ersindurmus62

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    bence film çok iyiydi süre uzun olsada oldukça dikkatli ve konsantre bir şekilde izledim çünkü olay örgüsü sürekli seyirciyi filmin içinde tutuyo ve dönemi çok iyi yansıtıyo gerçektende başarılı bir film...
    vedek-2
    vedek-2

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Film çok başarılı. Zaten Fincher işin içindeyse bilinmelidir ki bizi bir başyapıt bekliyor. Gerçi Zodiac bir başyapıt olmasa da insanı sürükleyen bir film. En azından beni sürüklediğini söyleyebilirim ve filmin süresi uzun dense de açıkçası bana hiçte öyleymiş gibi gelmedi. Hatta daha devam etmesini bile isterdim. Filmin amacı Zodiac'ın hayatını, sapkınlıklarını aktarmak değil. Zaten Zodiac'ı göremiyorsunuz çünkü gerçekte de akıbeti belli değil. Anlatılmak istenen Zodiac'ın etrafında dönenler üzerine. Medya ve polisin işbirliği, bir karikarütistin şifre çözme merakı ve tek başına Zodiac üzerine yaptığı araştırmalar, bulgular... Dönem çok güzel yansıtılmış, sanki o dönemin havasını ciğerlerime çekmiş gibi oldum. Tabii her izleyiciye uygun bir film değil, sürekli şişirilmiş ve görselliğe dayalı abuk filmlerle gözümüz o kadar boyandı ki sinemanın sanatsal dilini kullanan filmlere üvey çocuk muamelesi yapar olduk. Zodiac'ta öyle çok sanat kokan bir film değil elbette lakin arşivlerde yer alması gereken özenle yönetilmiş, sahiden emek verildiğini hissettiren bir Fincher klasiği oldu da kesin bir gerçektir.
    serdarpol84
    serdarpol84

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    izlemesi çok zorlu bir film. arkadaşlarla eglence olsun hep beraber izleyelim derseniz, sizi zor ölüm 4.0 paklar. ama ben oyunculuk, kurgu, dekor ve bir dönem görmek istiyorum derseniz tam size göre bir film.
    hicolumudusundunmu
    hicolumudusundunmu

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    1. film uzun
    2. 70ler amerikasını çok iyi anlatıyor
    3. olay örgüsü hiç kopmuyor
    4. giriş bölümü uzun tutulmuş, filmin sonunu getiremeyebilirsiniz ama sabır gösterirseniz tatmin olacaksınız
    5. yönetmen ve oyuncular harika olmasada başarılı
    6. puanım 7/10
    yazarkafa
    yazarkafa

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Değişik bir katil kim? odaklı bir polisiye. Şimdi adamın adı çıkmış dahiye, öyle sıradan bir iyi film kesmez bizi. Seven Fight Club Game bunlar devasa filmler. Zodiac, bu üçlünün yanına girebilecek güçte değil ama kendi içinde değerlendirildiğinde sağlam film. ben açıkçası Fincher nasıl çekmiş diye izledim filmi. iyi bir yönetmenlik gösterisi izlemekti kaygım, istediğimi aldım
    potasyum
    potasyum

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Konu olarak güzel bir filme benziyordu başlarda ama filmin anlatımı çok berbattı.Kafa karıştırmaktan başka hiçbişey yapmadılar.5 arkadaş izledik bu filmi izledikten sonra allak bullak oldu kafamız.Bunu izleyeceğinize johny deep’in Cehennemden Gelen filmini izleyin derim,bu film onun yanında benim gözümde bir hiç
    Azeroth
    Azeroth

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film çok sıkıcıydı bence..filmin birbuçuk saatlik bölümü nerdeyse giriş geri kalan sahneler ise isimler,el yazıları gibi kim kimin peşinde belli olmayan çorbaya benzeyen bir hal alıyor..sanki izleyicilerin uzattıkça filmin sonunu daha çok merak edeceklerini düşünmüşçesine uzatılmışta uzatılmış..hiç merak etmedim sonunu zaten sonu da basit olmuş bari flashback yapsalardı da gözden kaçan kısımları seyirciye gösterip 'bakın burayı kaçırdınız' demelerini beklerdim ama olmadı puanım 5 .uzun ve bol bol dialoglar halinde geçtiği için
    ozkanmumya
    ozkanmumya

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film harikaydı. david fincher yönetir de kötü mü olur? aksiyon filan yoktu ama yaşanmış gerçek bir hikayenin izini sürmenin gizemi vardı. oyunculuklar da güzeldi. yanlış anlamadıysam arkadaş filmin sonunda çalan şarkının ismini soruyor. ismi "hurdy gurdy man", "donovan" adlı şarkıcı söylüyor.
    musti5382
    musti5382

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Başlangıçta merak uyandırıyor ama gittikçe temposu düşüyor ve sıkmaya başlıyor. Gereksiz yere uzatılmış gerçektan sabır isteyen bir film. her şeye rağmen sonunu merak ediyorsunuz ama kesinlikle beklediğinize değmiyor. bu konuda yapılmış çok daha iyi filmler var.
    nosferatu-kiss
    nosferatu-kiss

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Filmin akışı süper tam herşey karışır gibi cıkmaza girerken küçük bir delil büyük bir adım oluveriyor, tamam oldu bu iş denilirken o delil de fos çıkıveriyor. Bu da filmi izlenir kılıyor izlenir kılmak içinde iyi bir senaryo ve iyi bir yönetmen gerekiyor zaten bunlar da var gerisi oyuncuların performansına bakar. Oyucular da süper geriye sadece izlemek gerekiyor size iyi seğirler.