Göl Evi
    4,1
    Göl Evi hakkında görüşlerin ?

fenerlifatih42
    fenerlifatih42

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bence harika bir film kesin izleyin derim.. birşey kaybetmezsiniz
    vedek-2
    vedek-2

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Film gayet güzel ve romantikti. Başlarda sıkılır gibi olsam da filmin akışı içinde kendimi kaptırdım diyebilirim. Konusu güzel ve bir o kadarda ilgi çekiciydi. Gerçi Sandra Bullock ve Keanu Reeves'i karakterlerine yönelik yüzeysel buldum diyebilirim, pek oyunculuklarını sergilememişler sanki. Tabii karakterlerin fazla derin işlenmeyişi bu duruma bir etken. Bir-kaç yerdeki kamera açılarını çok beğendim, iki kişinin farklı zamanlarda yaşayışını hoş bir görsellikle sunmuşlar. Örneğin iki aşığın aynı bankta otururlarken ekranın sol tarafında birinin, sağ tarafında birinin gözükmesi ve o anda oradan geçen insanların ekranın ortasında kaybolup diğer tarafta başka insanların belirmesi gibi. Bir de filmin sonunda bir mantık hatası var ama onun dışında türünün gerektirdiklerini içinde barındıran romantik ve başarılı bir film. 8 puanı hak ettiğini düşünüyorum.
    futbol-sever05
    futbol-sever05

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    romantik filmlerden hoşlananlar için çok başarılı bir yapıt. normalde sandra bullock'u severim, iyi de oynamış ama bu film için daha genç bir oyuncu tercih edilebilirmiş. güzel film...
    mesud-topal
    mesud-topal

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    boş vaktiniz varsa izleyin izlemesseniz çok şey kaybetmessiniz bana göre bu film tam bi felaket 10/6
    hero47
    hero47

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Cok iyi bir senaryosu yok bence,ne kadar fantastik olsa da film bitince ne biliyim insanda sanki pek de guzel olmadigi izlenimi veriyor ama izlenmeye degmeyecek kadar da kotu degil,izledigime de pisman olmadim
    aydogan-s
    aydogan-s

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    keanu ve sandra bir filmde birlikte olurda film güzel olmaz mı..
    musti5382
    musti5382

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filmi hiç beğenmedim.Bilim kurgu filmlerinde saçmalıklar olabilir.Ama bu filmin kendi içinde bile bir tutarlılığı yok.Ancak romantik filmlerden hoşlananlar ve filmde mantık aramayanlar vakit geçirmek için izleyebilirler.
    z-anastacia
    z-anastacia

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film...bu kadar geç izlediğime inanamıyorum...eer sandra'ya tapıosanz bnm gibi ve romantik filmlere farklı senaryolara aşıksanız izlemelisnz diebilirm...
    daha ne bu kadar iyi özetleybilirki benim durumumu =)
    durukanasli
    durukanasli

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    2006 yılında izlediğim en iyi romantik filmdi..
    filmi kaç defa izlediğimin bi önemi yok her defasında büyülü bir etki bırakabiliyor..
    fantastik-emre
    fantastik-emre

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Klasik senaryoların dışında güzel bi film fakat fazla ince düşünmemek gerekiyo yoksa açıkları bulunuyo filmin zevki kaçıyo...
    Actor-Ums
    Actor-Ums

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    sandra bullock yüzünden izlediğim bir film. fakat filmde bazı şeyler eksik gibiydi ve hala onu farkedemedim. ne olursa olsun filmde sandra bullock oynuyor ve kötü ir eleştiri yapmak istemiyorum.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bu filme tam 3 kez yorum yazdım ama her nedense bir türlü yayına giremedi.En azından biri hangi sebeple girmediğini açıklasa da ben de bilseydim sebebini.Mantıklı bir açıklaması olmadığındandır belki de :)))Filme gelince...Epeydir izlemek istiyordum ve nihayet izleyebildim filmi...Öncelikle filmi çok beğendiğimi söyleyerek başlamak istiyorum.Sandra Bullock ve Keanu Revees’in oyunculuklarını çok beğendim, ama özellikle de Bullock’unkini...Filmin kurgusu bana göre gayet iyi.Tabi birtakım çelişkileri yok değil kurgunun ama bana göre hiç de önemli değil.Sadece oyuncular ve kurgu olarak değil görsel olarak da güzel sahneler çok filmde...Bu yazıyı yazmadan önce bazı yorumlara göz attım.Tabi beklentiler farklı farklı insanlarda ve beklentilerinin tatmin edildiği ölçüde de değerlendirmiş herkes.Ancak Ayşegül Kesirli’nin filmi yerden yere vuran sinekritikini okuduktan sonra 'hayır öyle değil' diyerek haykırmak istedim...! Sözünü ettiğim kritikte elbette birçok doğru var film hakkında ancak, ben kendi adıma Kate ve Alex’in filmin sonunda nihayet bir araya gelebilmelerine çok sevindim, mutlu oldum.Bilakis bir araya gelemeselerdi muhtemelen ben de yerden yere vururdum filmi ve yine muhtemelen sözünü ettiğim yazar da övgüler düzerdi filme.Zira filmin sonunda Kate ve Alex bir araya gelememiş ve film sıradan olmaktan çıkmıştır.Ayrıca izleyiciler de mutsuz olmuştur.Dramatik bir sona sahip olduğuna göre de film iyi bir filmdir.Bla bla bla.... Bu mudur yani iyi filmin kıstası.Ne olmuş bazı çelişkileri varsa hikayenin...Öyle değil mi yani..? Sonuçta bu romantik diye nitelenebilecek bir film.Madem ki film romantik, o halde pekala da sevenler bir araya gelebilmelidir finalde.Düşündürmese de olur yani film...
    atakanozruh
    atakanozruh

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bu denli enteresan bir konudan daha pek çok şey çıkarılabilirdi bence. Böyle bir konuya göre senaryo çok vasat kalmış. Filmin bazı yerlerinde tempo oldukça düşüp izleyici sıkan bir hal alabiliyor. Açıkçası yönetmeni hiç başarılı bulmadım. Baştan savma bir yapım gibi geldi bana. Filmi izlenir kılan öğeler, iki süper başrol oyuncusu, hoş müzik ve manzaralar ve hakikaten övgüyü hak eden bir sondu bence. Bunun dışında mutlaka izlenmesi gereken bir yapım değil ama izlediğinize de pişman olmazsınız kanımca. 6/10
    purpledianthuss
    purpledianthuss

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bnce hoş bi film olmuş,akıcıda hiç sıkılmadım.fakat zaman kavramı biraz karışık olmuş bnce ama yinede güzel.
    johnnydepp-1903
    johnnydepp-1903

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Keanu reeves Keanu reeves Keanu reeves bu adam aşk filminde nasıl oynanılması gerektigini bilen en iyi aktörlerden bir tanesidir ! Keanu reeves izleyicisi biri olarak bu filmide cok begendim kurgusu cok güzeldi iyi baglamıslar senaryoyu ! Filmin sonu ise gercekten güzel bir süprizi hakediyodu ve öle oldu izlemenizi tavsiye ederim ! (mısır ve kolanızı unutmayın =) )