womenaglex
16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben bu fiLmi cok beyeniyorum! anlamlıca tasarlanmış senaryosu hoşuma gittioyunculuk deseniz keanu ve sandra war harika zaten ona dicek bişimiz yok yani güzel flmi allah için sinemada izlerken daha da keyif aldım 10/9
sıradanlıktan uzak bir romantik film 2 ayrı zamanı sanki birlikteymiş gibi izleyenlere sunmayı çok iyi başarmışlar doğrusu :) sandra b. ve keanu r. oyunculuklarıyla filmin hakkını en iyi şekilde vermiş. bizlere doyasıya izlemek kalmış :) izleyen herkesin zihninde güzel ve farklı bir tat bırakacak 8/10
Sıradanlıktan uzak, sıcaklığı ve samimiyeti ile yüreğinizi ısıtan, bu post-modern aşk masalını izlerken, hayallerinize inanacak, inandıklarınızın gerçek olmasını dileyeceksiniz. Hafızalarda yer edinecek bu güzel eserde uzun yıllar sonra tekrar bir arada gördüğümüz Sandra Bullok ve Keanu Reeves birbirleri ne kadar uyumlu oyuncular olduklarını bir kez daha sergiliyorlar. Heyecan ve sabırsızlıkla izleyebileceğiniz bir yapıt.
çok güzel sıradanlıkla hiç alakası olmayan izlenmesi gereken romantik filmlerden birisi.herkesin favorilerinden biri olan iki muhteşem oyuncuyu barındırması da cabası.
izlediğim en güzel romantik filmlerden birisi!kesinlikle harika bir filmdi konusu diğer romantik filmlerden oldukça farklı...keanu r. ve sandra b.un tekrar birlikte bir film çekmeleri çok güzel.Ben filme bayıldım.Sonuna kadar heycanla izliyosunuz.Film sonlandığında bazı ayrıntılar hakkında aklınızda soru işaretleri kalsa da genel olarak bakıldığında film çoook iyi.filmde bir sahnede ve sonunda çalan paul m.nin şarkısı da dilinizden düşmeyecek emin olun:)
Gerçekten harika bir film. Başlarda biraz kafa karıştırıcı kim hangi yılda ya da nedir bu ya falan diyebilirsiniz ama sonlara doğru harika bir final ve müthiş bir romantık film,izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..
Kesinlikle güzel bir film..insanın içini ısıtıyor ve birazda burkuyor,bircok filmin kusurları olur ama yinede seversiniz buda onladan biri ve hiç sıkıcı değil aksine merak uyandırıyora.Bu tür flmleri sevenler izlemeli ve tabii keanu reeves hayranları..
insanin içini isitan bir yapim,evet benzerleri olabilir ama keanu ve sandra için izlenir çünkü(speed)çok iyi uyustuklari ortada ve sizde izlerken merak uyandiriyor.10/8