cnmsda
28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
insanı bu kadar geremeyen bi gerilim filmi izlememiştim daha önce..senaryo iyi yada farklı denilebilir aslında, ama işlenişi:( izlenmese de olur kötü bi film .
Son dönemlerdeki nolan ve inarritu tarzı kurgulardan esinlenmiş gibi duruyor.Avrupa sineması hollywood a göre daha gerçekçi ve izleyicide daha derin etkiler bırakabiliyor.Lakin burda yönetmenin korku ögelerini kullanmaya çalışması filmi komik hale getirmiş.En sevdiğim psikolojik gerilim türü adına biraz daha uğraşsa daha başarılı olabilirdi.Yani yönetmen biraz daha zeki ve çaba gösteren biri olmalı bu türde başarılı yapıtlar vermesi için ama ölesine farklı bi 2 saat geçirebilirsiniz.
kafa yormayı sevenler için süper, her ayrıntının önüne serilmesini filmden bekleyenler için kötü olarak nitelendirilebilecek bir film. bazı boşlukları bizden istiyor. dolduramadığımız takdirde film havada kalıyor. dikkatlice izlendiğinde ise insana gerçekten tat veriyor. 2. izlediğimde 1. ye göre çok daha fazla zevk aldım ve eminim 3. de daha da çok sevebileceğim bir film. Dikkatlice ve ciddiyetle izlemeniz tavsiyemdir.
Yaw kardeşim ben hayatımda bu kadar kötü film görmedim ya sonuna kadar seyrettim ama iğrenç bir filmmiş.kendimi avutuyodum daha film başlamadı şimdi güzl yerleri çıkacak çıkacak ha şimdi çıkacak diye bekledik film bitti.Yani ben kendim bir film çeksem kafamdan inanın bu filmden kat kat iyi olurdu hayatımın en iğren zamanını bu filmle geçirdim.Bu filmi çekerken kullanılan kameralara kasetlere cdlere cd kaplarına ambalajına yazık günah bu kadar da kötü film olmaz ki kardeşim ben bunlara 10 üzerinden 1 verdim 0 olsa verirdim.
anlasilmasi zor bi film ewet o yuzden herkes izlememeli. izleyen de dikkatli izlemeli ki anlayabilsin. filmdeki baglantılar guzel bence. ben 10 werdim. psikoloji we gerilim aynı filmde; guzel olmus
Aslında filmi izlerken bir süre başka birşeyle meşguldüm ancak, filmin kurgusu kötü bence. Gerçi sonunda 'keşke izlemeseydim' de dedirtmedi bana ama, aman aman bir film sayılmaz. Hatta izlemeye başladığımda filmin başları 'Hellborn' u anımsattı bana.
Walla ben filmi beğendim. Filmin Cd’sini bir arkadaştan almıştım. O biraz karışık demişti. Ama sonunda anlıyosunuz zaten ne olduğunu. Konu gerçekten güzel ama biraz fazla abartılı sahneler var. Özellikle banyo sahnelerine sinir oldum. Filmin nerdeyse yarısını sardırarak geçmek zorunda kaldım :P Konu için bu film 8/10 bence.
filmin guzel bir konusu var.basta anlasılmayan bir olay olarak karsımıza cıksa da sonradan her ayrıntı bir bir ortaya cıkıyor.. izlenmesi geren bir gerilim oldugunu düşünüyorum...