RamsesII
27 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bu filme 6 puan çok şaşırtıcı bence çok başarılı bi filmdi..kurgu ve işleniş çok harikaydı..’’film hiç sürükleyici değil’’diyen arkadaşlara Matrix serisini öneririm..yeterince sürükleyici sahne var..bu film psikolojik gerilim..
bazı arkadaşlar bizim gen filminin konusunun hipnoztan benzerlikler taşıdığını söylemişlerdi..tek kelimeyle şu yorumu yapıcam gen hipnoztan yüzbin kat daha anlaşılır ve güzel bir film...
Anlam yoğunlığu fazla olan bir film.İzledikçe olayları çözmeye başlıyorsunuz.Tam benim tarzım.Anlama zorluğu çekiyorsanız izlemeyin derim çünkü hiç birşey anlamazsınız.
Aslında filmi izlerken bir süre başka birşeyle meşguldüm ancak, filmin kurgusu kötü bence. Gerçi sonunda 'keşke izlemeseydim' de dedirtmedi bana ama, aman aman bir film sayılmaz. Hatta izlemeye başladığımda filmin başları 'Hellborn' u anımsattı bana.
Filmi izlemedim ama Sinemada sorumlu olarak görevli biri olarak şunu belirtecem,büyük bir heyecanla girenlerin büyük bir hayal kırıklığı ile çıktığını hatta ilk yarıdan sonra salonu terk ettiklerini gözlemledim....Sonuç itibariyle insanları tatmin etmeyen bir film olmuş...İspanyol sinemasında başarısız kaldı....Saygılarla
film bence oldukca guzel basliyor ama aldanmayin :) filmin sonu cok sacmaydi, yani ne bir konusu belli ne de sonucu, sonunu biraz esrarengiz yapip akil karistirmaya calismislar ama pek basarili olamamislar, filmde biraz abarti vardi mesela christina (beatriz) firsat buldugu heranda soyunuyor, yani gereksiz ayrintilar vardi filimde, konuyla baglantisi olmayan goruntuler vardi, guzel basliyor ama kotu bitiyor, herkes kesinlikle izlesin diyemem, psikolojiyle ilgili bir film, bilincaltina hitap ediyor daha cok, psikolojiye ilgili olan ve bu konu hakkinda bilgisi olanlarin daha cok izlemesi gereken bir film diyorum sadece, iyi seyirler :)
Aslında filmin kurgusu çok iyi ama filmi amatörce buldum,oyuncular da öyle.Böyle iyi bir kurguyu daha aktif ve daha etkili işleyebilirlerdi.Ayrıca bu tür filmlerde kadın vücudunu bu derece teşhir etmeleri de çok yersiz ve saçma.Bu beni rahatsız etti.Yine de izlenebilecek bir film denebilir.