1903erhan
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bir aşk için bu kadar fedakarlık yapılabilir ancak. Filmi son 10 dakikaya çözemeyebilirsiniz. Sakin olun, anlayacaksınız :) Mükemmel finaldi gerçekten.. 10/10
Filmin başlarda temposu biraz düşük ama sonralardan açılıyor ve sarıcı bir hal alıyor.Edward Nortonun güzel oyunculuguda buna eklenince film daha güzel bir hal alıyor.Finali zaten mükemmel.Sadece final için bile izlenir.
çok güzel bi film belki başlarda sıkılıyosunuz ama filmin ikinci yarısından sonra içine girebiliyosunuz filmin Edward Norton hayranıydım zaten bu filmde birkez daha hayran kaldım mutlaka izleyin filmin sonunda işte bu diyosunuz zaten.....
Aldığı puanı ve beğeniyi finaliyle haketmiş, olayları iyi ve sıradan olmayan bir biçimde yansıtmış başarılı bir film diyebilirim...Final sahnesi tek kelimeyle akıl doluydu diyebilirim...Ayrıca Edward Norton kalitesini konuşturmuş...10/8
Aynı döneme ait aynı konu tabanlı iki film: Prestij ve Sihirbaz. Oyuncular, senaryo vs. hiç benzemiyorlar. İkiside olağanüstü filmler. Harika bitişler.
ben bu filmi izledikten sonra prestij i izledim. karşılaştırma yaparsak bu beni daha çok etkiledi. gerek içindeki sihirbazlık gösterileri gerekse aşk ı anlatan bolumleri. bence bu film daha iyi.
Son zamanlarda seyrettiğim eniyi filmdi.Bazı sahneleriprestijfilmini hatırlatsada en az onun kadar sürükleyici ve etkileyici bir sonla kesinlikle izlenmesi gereken bir film!
Nortonın harika performansı bu filmi de baştan son taşımaya yetiyor. Özellikle Bielin canlandırdığı karakter her ne kadar sönük gibi gözükse de, aslında Eisenheim kadar etkili bir yeri olduğunu kanıtlıyor kurgu içinde. Başından sonuna merakla izlenebilicek bir yapıt, DVDsi olmazsa olmazlardan. 10/7
çok başarılı bir sanat ve görüntü yönetmine sahip sağlam bir senaryoya sahip bir film ancak karakter işlemekte başarısız kalmış hiç bir karakter düzgün ve derinlemesine işlnememiş edward nortan karizmatik bir duruştan fazlasını gerçekleşitiremiyor einsheim karakterini merkeze alan film onu dernilemesine işleyemediği için filmi izlerken karakterle bir olamama zorluğu çekiyorsunuz üztelik filmde zaman zaman gereksiz diyolaglar ve klişeleşmiş dönem filmi ibareleri bulunsada özellikle kostüm ve sanat yönetimi açısında başarılı bir çalışma film başlarda çok güsel bir konu anlatımına sahip olsada sonlara doğru hikayesini aceleye getiriyor ve buda filmden tam anlamıyla doymadan kalmamızı sağlıyor biraz daha uzun olmalıydı bu film iyi ve başarılı bir film ama tam anlamı ile sinemaya doyurmayan ve izlenmesi gerekmeyen filmlerden
bnce harika ötesi bir film edwart norton yine oyunculuğunu konuşturmuş filmin finali çok ilginç ve insanın hiç aklına gelmeyecek bir şekilde bitiyor mutlaka izlenmeli izlemediyseniz izleyin pişman olmazsınız...