Sihirbaz
    4,4
    Sihirbaz hakkında görüşlerin ?

llerdall
    llerdall

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Sonunda çok şaşırmıştım mükemmel bir filmdi 10 numara..
    sansasyonel
    sansasyonel

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    herkes prestijle kıyaslamış bence olmaması gereken bir durum harika bir film burada amaç prestij ile aynı değil ayrıca her filmde her şey açıklamak zorunda da değil diye düşünüyorum nasıl kaybolduğu tabi ki merak uyandırıcı fakat gene de sonu güzeldi
    good88
    good88

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    'The Illusionist' buna kötü diyenin gözü çıksın :) . Kesinlikle izlemesi gereken ve ayrıca arşivlik bir filmdir kendileri :) . Puanım 9/10 .
    arda-1-344
    arda-1-344

31 Mart 2010 tarihinde eklendi
    prestije söz yok tabiki o daha güzeldi ve onun finali daha süperdi
    sasili
    sasili

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    benim için çok büyük hayalkırıklığı oldu maalesef ozellikle finali çok ama çok zayıf. inanın sonundaki dümeni hiç anlamadım, üztelik paul giamattide anlamış gibi gereksizce gülüyordu vs. olmamış.
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Biraz sihir biraz zeka biraz göz aldanması sihirbazların kullandıkları teknik.Eisenheim (Edward Norton) sevdiği kadın uğruna tüm herkesi yanıltabilecek ve hatta izleyiciyi bile yanıltacak bir sihir gösterisi sunuyor sizlere.Ben bu filme 10 üzerinden 9 verdim.Bence sıkılmadan izlenecek bir yapım.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    norton u çok sewerim onun iyi filmlerinden.sonunu tahmin etmek çok güç.gimatti ve biel ise ayrı bir hava katmışlar filme zeka isteyen bir senaryosu war :D.
    -alp-
    -alp-

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Edward Norton yeni nesil aktörler içerisinde Johnny deppten sonra belkide en yeteneklisi ve oynadığı tüm filmlerde olduğu gibi sihirbazda da kalitesini konuşturmuş. Ayrıca film yorumlarda sıkca Prestijle kıyaslanmış. Prestij sinema tarihinin en iyi filmlerinden birisi bu filmle kıyaslanılması bence yanlış. Genel olarak bakıldığında film zevkle izlenebilecek seyirciyi sıkmayan kaliteli bir yapım. İzlemenizi tavsiye ederim 10/8
    fearless
    fearless

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    bence bu film fazla abartılıyor bana göre iyi bir film fakat mükemmel değil.
    ammeh
    ammeh

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    eğer sihirle sihirlenmek istiyorsanız prestiji izleyin

bu filmin sonunda her şey havada kalıyor. nasıl yani diyorsunuz o adam nasıl buhara dönüşüyor. neyse oralara fazla girmeyelim.
    herkesin abarttığı bir film!
    basakavsar
    basakavsar

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    başrolde edward norton olması zaten bu film izlemem için başlıca unsurdu ve hiç pişman olmadım süpeeerrrdii..hatta izlmeyen arkadaşlar 3 kere daha izledim. sihirbazı kafasında tasarladığı kurgu ve onu gerçekmiş gibi yansıtması muhteşemdi..sonuna kadar gerçekten bişey tahmin edilmeyen ve sonda insanı şok edip büyüleyen harika bir film...
    bushthe
    bushthe

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film bence prestij filmini izliyen varmı bilmiyorum ama o filmden daha güzel tavsiyem izlemeniz neyse iyi seyirler
    wade-03
    wade-03

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Superdi olağan üstü birkere Edward olurda film kötümü olur ...
    ano91
    ano91

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    edward nortonun oyunculuğu mükemmeldi..filmi izlerken hiç sıkılmadım,keyif vericiydi fakat bu filmin çok abartıldığını düşünüyorum..herkes filmin sonunun mükemmel bittiğini söylüyor..açıkçası filmin nasıl biteceğini kestirmek güç değildi..bu konuda prestijle kıyaslanamz bile..bunun dışında yok olma numarasının açıklamasını bekliyordum..buna rağmen 7/10
    Said Yılmaz
    Said Yılmaz