Düş Yakamızdan hakkında görüşlerin ?
30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesinkle cok uydurma bir hikaye ,tamam romantik komediden zaten cok mantikli bir hikaye beklemiyordum ama nedir o evden ayrilmaya korkan erkekleri ikna etme muessesi muhabbeti..
ayrica birinin arik Matthew McConaughey e ben cok yakisikliyim ve istedigim butun kizlari tavlarim filmlerinden vazgecip degisik birseyler yapmasini gerektigini soylemesi lazim
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu film için iyimser olmak bile çok fazla.. Vasat bir film olduğu kanısındayım.. S.J. Parker dizi oyuncusu olduğunu gösteriyor yine.. Vakit geöçirmelik bir film.. 5/10
9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Amerikalılar böyle bir konuyla eylenebiliyor demek ama işin garibi ya bu bizim türk erkeklerinin hepsi böyle deyilmi?
20 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok kötü değil, ama güzel de değil.
izleyeyim mi?, diye danışsanız bana, gerek yok, derdim.
26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
zaman kaybı ne komik ne romantik.:(
17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film bana göre sıcak yaz günlerinde pozitif enerjisi ile iyi giden bir film..izlerseniz...güzel bi geceydi derseniz..ben şahsen arkadaşlarımla gittim ve baya eğlendim..
10 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filmi ben beğendim fakat senaryoyu yetersiz buldum.
8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ne romantik olunabilmiş ne komik...bunun neresi romantik komedi?hani klişe bu tür filmleri güzel bir saat geçirip eğlence olsun diye izleriz ama bu filmde tam çözemediğim bi kopukluk var.boşverip izlenir yine de!!!
1 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filmi izledim gerçektende klısık senaryonun üzerine kurulmuş klısık oyundan başka hiç bişey göremedim.hatta bi ara uyumayı bile planladım
14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gaeet güzelll bi filmmm...