kesinkle cok uydurma bir hikaye ,tamam romantik komediden zaten cok mantikli bir hikaye beklemiyordum ama nedir o evden ayrilmaya korkan erkekleri ikna etme muessesi muhabbeti.. ayrica birinin arik Matthew McConaughey e ben cok yakisikliyim ve istedigim butun kizlari tavlarim filmlerinden vazgecip degisik birseyler yapmasini gerektigini soylemesi lazim
Bu film için iyimser olmak bile çok fazla.. Vasat bir film olduğu kanısındayım.. S.J. Parker dizi oyuncusu olduğunu gösteriyor yine.. Vakit geöçirmelik bir film.. 5/10
film bana göre sıcak yaz günlerinde pozitif enerjisi ile iyi giden bir film..izlerseniz...güzel bi geceydi derseniz..ben şahsen arkadaşlarımla gittim ve baya eğlendim..
ne romantik olunabilmiş ne komik...bunun neresi romantik komedi?hani klişe bu tür filmleri güzel bir saat geçirip eğlence olsun diye izleriz ama bu filmde tam çözemediğim bi kopukluk var.boşverip izlenir yine de!!!