Düş Yakamızdan
    Düş Yakamızdan hakkında görüşlerin ?

matraxvoice
    matraxvoice

17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    film bana göre sıcak yaz günlerinde pozitif enerjisi ile iyi giden bir film..izlerseniz...güzel bi geceydi derseniz..ben şahsen arkadaşlarımla gittim ve baya eğlendim..
    iste-budur
    iste-budur

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir romantik komedi.eğer sinemaya eğlenmek için gidiyorsanız izleyin.çünkü iyi vakit geçirme garantisi veren bir film.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    romantik komedi ,sex and city’nin carrie bradshaw’u sarah jessica parker’ı,Matthew McConaughey’i,usta oyuncu kathy bates’i, Kitchen Confidential’ın baş aşçısı Jack Bourdain(bradley cooper)’ı ve kısacık bi rolle stephen tobolowsky(garfield-1,memento)’i seviyorsanız kaçırmayın derim biz çok eğlendik arkadaşlarla :))
    e-dione
    e-dione

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    aslına bakarsanız yorgun bir günden sonra televizyonda izlemek belki güzel olabilir ama sinema atmosferine uygun bir film değil.hollywood un artık (bir zamanlar yeşilçam ın gibi) aynı düzende işleyen senaryolarla hayatını devam ettirdiğine kanıt oldu bu film bence.
    filiztanis
    filiztanis

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bir insan gerçek hayatta herhalde asla bu kadar sportif olamaz...sıradan şeyler var filmde ama gerçekte ailelerin cocuklarını evden atmak için bu yola başvurabileceklerini düşündüm de hiç de uzak gelmiyor..beklentiniz yoksa eğlenceli olabilir..
    sweedr
    sweedr

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    ne romantik olunabilmiş ne komik...bunun neresi romantik komedi?hani klişe bu tür filmleri güzel bir saat geçirip eğlence olsun diye izleriz ama bu filmde tam çözemediğim bi kopukluk var.boşverip izlenir yine de!!!
    ksemogullar
    ksemogullar

1 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    filmi izledim gerçektende klısık senaryonun üzerine kurulmuş klısık oyundan başka hiç bişey göremedim.hatta bi ara uyumayı bile planladım
    haribo83
    haribo83

17 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Klasik bir senaryo ve normalin üstüne çıkamayan bi tempoya sahip olsa da başrol oyncularının sempatisini görmek ve eğlenceli vakit geçirmek için izlenebilir. Ben beğendim :)
    ilsalaron
    ilsalaron

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Konu, Hikaye güzel ve ilginç olsada vasatı aşmayan ve maalesef soğuk ve ironik Amerikan esprilerin bulunduğu bir film. Mcconaughey şu ana kadar sergilediği en vasat performanslardan biri olmuş ve oyuncu oynadığı karakter itibariyle filme hiç mi hiç uymuyor. Filmin artı oyuncusu olan Parker ise çok çok başarılı bir performans sergiliyor ancak bu film için bence çok fazla. Diğer oyuncularda filme pek ayak uyduramamış açıkçası, Bates hariç en doğru dürüst performans ona ait. Bence hikaye ve konu ilginç olamsına rağmen oyuncu seçimleri son derece hatalı olmuş ve film hiç mi hiç inandırıcı değil.
    rhythmix-youth
    rhythmix-youth

10 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Filmi ben beğendim fakat senaryoyu yetersiz buldum.