10/5!! bu kadar açık saçık diyalogları bu saçma konu üzerine işledikleri için berbaat olmuş.bu puanı da Steve Carella "Little Miss Sunshine" sayesinde verdim!
Filmi izlemeden önce American Pie tarzı ucuz bir komediyle (Bknz.Tuvalet Mizahı) karşılacağımı düşünüyordum ancak film beklentilerimin çok üstündeydi. Salak ve Avanak, Ah Mary Vah Mary filmlerinden sonra çekilmiş en iyi popüler komedi filmi bence.Filmde cinselliği abartı olduğunu düşünenler filmdeki gibi bir işyeri ortamında çalışmamışlardır büyük ihtimalle.İşyerlerinde işten çok cinsellik konuşulur işin gerçeği :) Bu filmde gerçeği çok keyifli yansıtmış , karakterler bir komedi filmine göre inanılmaz derecede gerçek. Kısacası bir işyeri belgeseli izliyor gibiydim.Sinema da cinselliğin mizahını izlemeyi seven herkese tavsiye ederim. Not:Bu filmi Amerikan Pastası gibi zeka içermeyen diyaloglar, yapay karakterlerle dolu filmlerle 2si 1 Arada şeklinde Dvdsini pazarlayanlar bu filme haksızlık etmişlerdir.
Tipik bir amerikan komedisi daha ötesine gidemeyecek bir film.. Ben şahsen sadece bir iki espriye güldüm.. Boş bir vaktinizde tvde izlerseniz pişman olmazsınız ama para veripte sinemada izleyerek yada cdsini alarak verdiğiniz paraya acırsınız
bu filmi sinemada izledim , son anda karar vermiştik ve girmiştik , yani ne fragmanı okumaya vaktim oldu nede filmin konusu hakkında bi fikrim vardı. film alışık olmadığım türden bi filmdi , ama kötü diyemem . bazı yerlerinde çok abartıya kaçmışlar gibi geldi. ama komikti