konusu ve süresi itibarıyla diğer komedi filmlerinden sıyrılıyor.Beni eğlendirdi ve amacına ulaştığını düşünüyorum fazla beklenti olmadan izlencek fena bir film değil.7/10
Bu yapımın vasatı geçen bir komedi filmi olduğunu söyleyebilirim.Sonuçta bu yapımı izlemeyenlerin kesinlikle herhangi bir kayıpta bulunmayacağı izleyenlerin ise hoş dakikalar geçireceği bir film.Ben 40 Year Old Virgin e 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum
judd apatow ve ekibinin yükseliş dönemlerinden bir komedi.bilmiyorum bence kendini izletiyordu,bir komediye göre uzunca olan süresine rağmen sıkmıyordu,tabii bunda başta steve carrellın büyük payı var.bel altı amerikan komedilerini seviyorsanız mesela eğlencelik olarak tercih edebilirsiniz.fakat bundan çok çok daha komik ve eğlenceli filmler var tabii ki.
...Steve Carell'ı "Bruce Almighty"de Jim Carrey'nin maymun edip yerin dibine soktuğu haber spikeri olarak hatırlayabilirsiniz. Carell'ın senaryosuna imzasını attığı "40 Yıllık Bakire", adı üzerinde bir film. 3 fırlama işarkadaşının yardımlarıyla seksle tanışmak için çabalayan (aslında çabalamayan buna zorlanan) Andy'nin hikayesi kimi anlarda oldukça komik anlar ve dialoglarla bezeli olsa da, 116 dk. gibi bu türden bir filme uzun gelebilecek süresiyle yer yer sarkıyor. Her ne kadar bir seks komedisi gibi algılansa da, dialoglarıyla uç noktalarda gezinen filmde seks unsuru barındıran sahneler bir o kadar da az. ABD'de 100 milyon doları aşan gişesiyle bu yılın en kar eden filmlerinden biri olan yapım, Steve Carell'ın yıldızını belli ki parlatacak ancak kendisinde çok büyük ve farklı bir komedi potansiyeli olduğunu söyleyemeyiz. Filmleriyle pek fazla karşımıza çıkmayan Trish rolündeki Catherine Keener'ın ayrı bir hoşluk kattığı filmdeki -şimdiden sinema tarihine geçen- ağda sahnesinin de gerçek olduğunu belirtmek isterim...(5/10)
Tipik bir amerikan komedisi daha ötesine gidemeyecek bir film.. Ben şahsen sadece bir iki espriye güldüm.. Boş bir vaktinizde tvde izlerseniz pişman olmazsınız ama para veripte sinemada izleyerek yada cdsini alarak verdiğiniz paraya acırsınız
Çok samimi ve hoş bir film. İlişkilerin sadece sex üzerine kurulu olduğunu düşünen bir arkadaş topluluğu ve aralarında tam aksini düşünen bi ''bakirin'' komik hikayesi anlatılmış. Yer yer güldüren sahneleri var, karekterler ise tam olması gerektiği gibi. Güzel bir komedi, izlenmeyi hak ediyor :)
Sadece boş vaktiniz varsa izleyin derim..Çünkü bu tarz filmler sıkça yapılıyor Hollywood’da..Sürekli belden aşağı espiriler ama eğlenceli..Sadece bana süresi fazla uzun geldi.Yer yer sıkılıp kapatmak istedim ama yinede direnip izledim.Komik olmak adına çok abartılı işlenmiş konu..Bir tek kızla doktora gittikleri sahne eğlendirdi beni:)